KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Savonlinnan kisatulokset

Ametistit, Opaalit ja Kultaryhmä päättivät kevään kilpailukautensa Savonlinnan kisoissa 15.4. Viimeinen kilpailu sujui erinomaisesti! KRV:n voimistelijoita osallistui B-C-luokkien kisoihin yhteensä jopa 23. Valmentajien mukaan tytöt kannustivat toisiaan esimerkillisesti koko kisan ajan ja tunnelma oli korkealla!

B-luokan nuoremmissa Opaalien tytöt voimistelivat hienosti kymmenen parhaan joukkoon. Linda Vehniäinen oli kuudes, Aada Kolehmainen seitsemäs, Wilma Räsänen yhdeksäs ja Jade Nuutinen kymmenes. B-luokan vanhemmissa Jenna Oivanen voimisteli taas hienosti kategorian V pisteet ja sijoittui jaetulle neljännelle sijalle. Iina Rissanen oli tällä kertaa kahdeksas kategorian IV pistein. 

C-luokan nuoremmissa Emilia Kolehmainen ylsi tänään hopeasijalle kategorian V pistein. Emilia sekä Pauliina Tanski voimistelivat upeat ja varmat puomisarjat saaden puomilta pisteet 9-9,5!

C-luokan vanhemmissa nähtiin myös hyviä sijoituksia ja loistavia pisteitä. Lotta Remes ylsi kymmenen parhaan joukkoon sijoittuen kovatasoisen kisan sijalle 9. kategorian V pistein. V kategoriaan ylsivät upeasti ensimmäistä kertaa myös Aila Moreno Räsänen sekä Veera Väisänen ensimmäisessä C-luokan kilpailussaan. Upeita telinekohtaisia pisteitä nähtiin myös vanhempien tyttöjen sarjassa: Lotta sai hypystä huikeat 9,5-10 pisteet ja Stella Bakker, Ellen Seppänen ja Veera 9-9,5. Veera, Lotta ja Ella Mäkelä saivat myös puomilta 9-9,5 pisteet ja Aila upeasti nojapuilta 9-9,5! Nyt tytöt siirtyvät hyvillä mielin treenaamaan uusia liikkeitä peruskuntokauden merkeissä.

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset