KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Saara Ruopille nousupisteet 3-luokkaan

Maajoukkuelinjan tytöt kilpailivat viikonloppuna Flikun kisoissa menestyksekkäästi! Historian kirjassa saadaan kääntää uusi lehti, sillä Saara Ruoppi voimisteli seuran ensimmäisenä voimistelijana nousupisteet maajoukkuelinjan 3-luokkaan. Puomin tippumisesta huolimatta Saaran suoritus- ja vaikeuspisteet riittivät hienosti nousupisteisiin, ja nyt Saaralla on oikeus siirtyä kilpailemaan seuraavaan luokkaan. Saara sai taas upeasti kultaa permannolta sekä oli neliottelun jaetulla neljännellä sijalla kovatasoisessa ja osallistujamäärältään isossa kilpailussa. Lämpimät onnittelut Saaralle upeasta suorituksesta ja tsemppiä ja menestystä tuleviin haasteisiin!

Päivän toinen onnistuja oli Iina Ruuskanen, joka sai kultaa hypystä sekä pronssia nojapuilta ja permannolta. Iinan tasaisen varmat suoritukset riittivät hienosti neliottelun kuudenteen sijaan puomin virheista huolimatta.

Miitta Makkonen onnistui kisassa myös hyvin puomilla ansaiten pysyvällä ja siistillä sarjallaan puomin nousupisteet. Nyt Miitta metsästää enää nojapuilta nousuja!

Koko Timanttien ryhmä jatkaa kisakautta Vaasassa parin viikon kuluttua 22.4. Ahkera harjoittelu jatkuu kotisalilla!

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset