KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Jatkamme Valmennuspäällikkön hakua

Etsimme Valmennuspäällikköä

Voimistelun ja Kuopion Reippaan Voimistelijoiden vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Palkkaamme seuraan valmennuspäällikön täysipäiväiseen työsuhteeseen, koska haluamme panostaa entistä vahvemmin seuran valmennukseen ja toiminnan kehittämiseen.  

Valmennuspäällikön tärkein työtehtävä on seuran valmennuksen ja valmennusjärjestelmän suunnittelu ja kehittäminen sekä valmentajien ja ohjaajien tukeminen työssään. Lisäksi hän toimii telinevoimistelun lajivastaavana ja vastaa erikseen sovittavien ryhmien valmennuksesta. Apunaan hänellä on seuran päätoiminen toiminnanjohtaja ja aktiivinen johtokunta. Tehtävä on sopimuksen mukaan vakituinen tai määräaikainen.

Tällä hetkellä telinevoimistelijamme harjoittelevat pääsääntöisesti Kuopio-hallissa. Kuopioon on suunnitteilla uusi monitoimiareena, jonne kaavaillaan korkeatasoista telinevoimistelusalia sekä erinomaisia harjoitustiloja joukkuevoimistelijoille alkuvuodesta 2019. Valmennuspäällikkö pääsee osallistumaan tähän olosuhdetyöhön heti areenan hankesuunnitelman vahvistuttua keväällä 2017.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään jo touko-kesäkuussa 2017.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 28.4.2017 mennessä osoitteeseen krvrekry@gmail.com. Liitä hakemukseesi palkkatoive. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Minna Huuskonen p. 044 235 0635.

Tervetuloa reippaaseen seuraan!