Tapahtumainfo

Polkuja-koreografiakilpailu 2017 tapahtumainfo

AIKA: Lauantaina 21.1.2017 klo 11:00
PAIKKA: Kuopion Musiikkikeskus, Kuopionlahdenkatu 23, 70100 KUOPIO
JÄRJESTÄJÄ: KRV ry/KRVDance
TAPAHTUMAJOHTAJA: Johanna Luomala

Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 17.10 ja päättyy 18.11
Osallistumismaksut: ryhmä 100e/koreografia, soolo 45e/koreografia

 

Polkuja -koreografiakilpailu
Polkuja -koreografiakilpailu on tapahtuma, risteyskohta, kohtaamisen areena. Jokainen teos on kuin polku, joka alkaa jostakin ja päättyy johonkin. Polut ovat erilaisia, mutta jokaiselle on tilaa.
 
 
 

Polkuja -koreografiakilpailu tarjoaa elämyksiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin ja rikkoo muureja liikunnan ja kulttuurin rajapinnoilla. Neljättä kertaa järjestettävän Polkuja -koreografiakilpailutapahtuman tunnettuus ja mainekasvavat koko ajan. Olemme luoneet kehittyvän ja dynaamisen tapahtuman, jolla on vetovoimaa. Osallistuvien ryhmien määrä on ollut koko ajan tasaisessa kasvussa. Olemassa olevien kokemusten ja näyttöjen perusteella, POLKUJA–koreografiakilpailulla on paikkansa valtakunnallisessa tapahtumakentässä. Tuemme ja täydennämme olemassa olevaa tarjoamalla esiintymisen mahdollisuuden kaikille sitä haluaville ilman karsintaa ja anonyymisti. POLKUJA–koreografiakilpailu on persoonallinen ja ainutlaatuinen.

 

Olemme saaneet vuosittain raatilaisiksi valtakunnallisesti tunnettuja ja arvostettuja tanssin ja voimistelun ammattilaisia. Niin myös tämän vuoden, eli 2017 Polkuja–koreografiakilpailun raati, hakee vertaistaan. Raadin puheenjohtajana toimii Alpo Aaltokoski ja raadissa ovat mukana: Sonja Lydman, Hanna Pohjola, Antti Raekallio, Tiina-Maria Pölkki, Pauliina Aladin, Hannele Ahlqvist, Sari Haapasalo, Soili Huhtakallio, Laura Arala, Marketta Viitala.

 
 
 
 
Polkuja - koreografiakilpailussa teokset esiintyvät lavalla anonyymisti vain teoksen nimellä. Tekijää tai taustayhteisöä eivät raadit saa tietää. Teoksia ei myöskään kategorioida. Poluilta jokainen teos saa raadin kirjallisen palautteen.
 
 
 
 
Polkuja - koreografiakilpailussa jokainen osallistuva koreografi saa palautteen koreografiastaan. Palautteen näemme palkintoakin tärkeämpänä. Raadin tehtävänä on mahdollisimman kattavan ja yksityiskohtaisen palautteen anto.
Palautteen tavoitteena on, että koreografi pystyy kehittämään työskentelyään ja yksityiskohdista koostuvien kokonaisuuksien hallintaansa. Palautteen tulee selkeästi kertoa, mitkä ovat koreografian vahvuudet ja mitkä kehittämisen kohteet. Palautteen on hyvä olla positiivisella tavalla kehitystä eteenpäin vievää.
 
 
 
Polkuja–koreografiakilpailussa palkitaan jokaisesta sarjasta 3. Raati voi myös jakaa halutessaan kunniamainintoja. Palkinnot jaetaan kaikkien sarjojen jälkeen. Yksi koreografia pääsee esiintymään Kuopio Tanssii ja Soi:n On Stagelle 2017.
 
 
 
Ryhmät
Arvioinnin perusteena on kokonaisuus, jossa pääpaino on koreografialla, esittämisellä ja musiikilla. Koreografian tulee olla tehty ryhmälle, jossa on vähintään 3 esiintyjää ja sen kesto saa olla enintään n. 3 min, aikuisten sarjassa enintään n. 4 min. Koreografi saa koreografiastaan kirjallisen palautteen.
Soolot
Arvioinnin perusteena on kokonaisuus, jossa pääpaino on koreografialla, esittämisellä ja
musiikilla. Koreografia tehty yhdelle tanssijalle. Kesto lasten sarjassan. 1.30 -2min, nuorten ja aikuisten sarjassa max 4min. Koreografi saa koreografiastaan kirjallisen palautteen.
 
Sarjat:
lapset (alakouluikäiset),
nuoret (vuonna 2000-2004 syntyneet)
aikuiset
 

Yhteistyö kumppaneinamme toimii mm. Kuopion TanssiStudio ja Kuopio Tanssii ja Soi.

Harjoitukset järjestetään ennen tapahtuman alkua perjantaina ja lauantaina Kuopion Musiikkikeskuksella. Harjoitusajat selviävät ilmoittautumisajan päätyttyä ja ne tiedotetaan ilmoittautuneille pe 16.12.2016 mennessä infokirjeellä ja tapahtumasivuilla.

Ruokailu järjestetään ja ruokatilaukset tehdään ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Tietoja ja tunnelmia tapahtumasta ja sen järjestelyistä löydät POLKUJA–koreografiakilpailun fb-sivuilta ja instagramista. Kysymyksiä voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen koreografiakilpailut(at)gmail.com.
 

Nähdään Poluilla!

 

Johanna Luomala

Tapahtumajohtaja
KRV-Dance
koreografiakilpailut(at)gmail.com

 

 

Yhteystiedot

toimisto@krv.fi
044 3535 933
Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kevätkausi 9.1.-14.5.2017

Hiihtoloma vko 10 eli 6.-12.3.2017
Hiihtolomalla toimisto suljettu