KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Tapahtumainfo

Polkuja 2018 -koreografiakilpailun tapahtumainfo

AIKA: Lauantaina 20.1.2018 klo 11 alkaen
PAIKKA: Kuopion Ylä-Pyörön koulu
JÄRJESTÄJÄ: KRV ry / KRVDance

Info ja ilmoittautuminen
Saapuessaan ryhmän tulee ilmoittautua infoon, joka sijaitsee sisääntuloaulassa. Ilmoittautujia on paljon, joten toivomme, että sujuvuuden takia ilmoittautumisen hoitaa yksi henkilö/taustayhteisö. Materiaalit löytyvät INFOsta nopeimmin koreografioiden nimillä. Materiaaleihin sisältyvät mm. rannekkeet ja mahdolliset tilatut ruokaliput.  

Rannekkeita on kaikille ilmoitetuille osallistujille, koreografille ja yhdelle huoltajalle/koreografia. Muiden mukana olijoiden tulee hankkia ranneke lipunmyynnistä. Kuorissa mahdollisesti olevat ylimääräiset rannekket pyydämme palauttamaan infoon. Rannekkeella pääsee seuraamaan tapahtumaa osallistujille varattuun katsomoon. Lisärannekkeita voi ostaa INFOn yhteydessä olevasta lipunmyynnistä.

INFOsta attaseat opastavat ryhmät pukutiloihin. Pukutiloiksi on varattu pukuhuoneita, luokkia ja auditorio. 

Parkkialueet
Tapahtumapaikan pihassa on parkkipaikkoja, joista osa on varattu raadin jäsenille.  Bussit ohjataan parkkiin viereisen koulun kentälle, samaten henkilöautot tapahtumapaikan parkkipaikkojen täytyttyä. Liikenteenohjaajat ovat paikalla opastamassa.   

Lipunmyynti
Pääsylippuja voi ostaa tapahtumainfosta lauantaina 20.1.2018 heti sen auettua eli 6.30 alkaen. Ennakkolipunmyyntiä ei ole.

Kahvio 
Tapahtumassa on kahvio, joka sijoittuu infon viereen aulaan. Kahviosta saa kahvia, teetä, suolaista ja makeaa kahvileipää ja muita virvokkeita. Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.  

Ruokailu
Ruokailu järjestetään Ylä-Pyörön koulun ruokalassa eli samoissa tiloissa tapahtuman kanssa. Ennakkoon tilatut ruokaliput, joilla ruokailuun pääsee, löytyvät ilmoittautumisen yhteydessä jaettavista kirjekuorista. Ruokailu alkaa klo 11.00 ja päättyy klo 14.30. Tarjolla on pasta ja bolognesekastike ja kasviruokavaihtoehdon tilanneille soija - bolognesekastike. Gluteenittoman ja viljattoman vaihtoehdon lisäkkeenä on pastan tilalla peruna. Lisäksi vihreäsalaatti, leipä ja levite ja ruokajuomina maito ja vesi. Ruoka on maidotonta.
Ruokatilaukset on pitänyt tehdä ilmoittautumisen yhteydessä. Ruokailuja ei voi ostaa tapahtumasta paikan päältä.

DanceDaily

DanceDaily on innolla mukana Polkuja koreografiakilpailussa!!!! DanceDaily on uusi suomalainen tanssivaatekauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia tanssivaatteita ja -kenkiä.  DanceDailyn uudet tuotteet ovat esittelyssä ja myynnissä Polkuja-koreografiakilpailussa. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme myyntipisteellämme tai verkkokaupassamme osoitteessa www.dance-daily.com. Facebookissa löydät meidät osoitteesta https://www.facebook.com/DanceDailyCommunity/ ja Instragramissa dancedailycommunity(DanceDaily)

POLKUJA-palkinnon  voittajalle on luvassa Dance Dailyn lahjakortti! Tanssitaan joka päivä ja nähdään pian Kuopiossa!

Yleisö ja katsomon järjestelyt
Katsomoon pääsee lauantaina 20.1. harjoitusten päätyttyä eli ovet avataan yleisölle klo 10.40. Varsinainen tapahtuma alkaa klo 11.00. Katsomoon kulku ja katsomosta poistuminen on mahdollista ainoastaan koreografioiden välisillä tauoilla ja juontojen aikana. Tapahtuman aikana myös sisäänpääsy ulko-ovesta on mahdollista ainoastaan esitysten välissä. Näin pyrimme rauhoittamaan katsomotilan esitysten aikana.

Väliajalla katsojien on mahdollista siirtyä sisäkautta kahviotiloihin. Muutoin kulku infoon ja kahvioon on ulkokautta.

Esiintyjille on varattu oma lohko katsomosta, johon he pääsevät osallistujarannekkeella. Katsomo sijaitsee yleisöstä katsoen oikealla ja se on selkeästi merkitty kelytaisin kyltein. Muu osa katsomosta on varattu yleisölle. Esiintyjien, kuten muidenkin katsojien tulee siirtyä katsomoon ulkokautta. Ainoastaan pitkällä tauolla kulku sisäkautta salin läpi on mahdollista

Esiintymisalue ja musiikit
Kilpailu järjestetään salissa, johon on rakennettu näyttämön omainen tila. Taustana ovat mustat sermit ja alustana tanssimatto. Esiintymisalueen koko on noin 10 m x 10 m. Katsomo on nouseva. Valotilanteita on yksi eli valotoiveita emme laajemmin aikataulullisista syistä voi huomioida. Sisääntulo on yleisöstä katsoen lavan vasemmalta puolelta ja poistuinen oikealta.

Musiikit tulee toimittaa maanantaihin 8.1.2018 menessä mp3 muodossa osoitteeseen koreografiakilpailut@gmail.com. Otsikkokenttään tulee laittaa koreografian nimi ja tiedosto pitää myös tallentaa  koreografian nimellä. 

Lämmittely
Virallisina lämmittelyalueina toimivat aulatilat, jotka on merkitty keltaisin kyltein. Auloja on 2 ja näistä on opastus pukuhuonekäytävälle ja sieltä esiintymisalueelle.

Hiuslakka
Ollaan huomaavaisia! Pyritään hoitamaan hiuslakan laitto mahdollisuuksien mukaan ulkona tai ainakin pukuhuonekäytävää ja sieltä esiintymisalueelle

Ensiapu
Ensiapupiste löytyy lauantaipäivän ajan salista, esiintymisalueen läheisyydestä. 

Harjoitukset
Kenraaliharjoitukset järjestetään perjantaina 19.1.2018 ja lauantaina 20.1.2018 ennen tapahtuman alkua.
Alla päivitetty harjoitusjärjestys.

Harjoitusjärjestys

Harjoituksen musiikit on koottu ylläolevan järjestyksen mukaan eli järjestystä tulee noudattaa! 


Tietoa kilpailusta
Polkuja 2018 koreografiakilpailun suoritusjärjestys löytyy täältä:

Suoritusjärjestys
S
uoritusjärjestyksessä mainitut taukonjn kestot ovat suuntaa antavia.

 Vuoden 2018 Poluilla koreografian teema on vapaa ja kilpailuun voivat osallistua vain ryhmät.  Koreografian tulee olla tehty ryhmälle, jossa on vähintään 3 esiintyjää ja sen kesto saa olla enintään noin 3 min., aikuisten sarjassa enintään noin 4 min.

Teokset esiintyvät lavalla anonyymisti vain teoksen nimellä. Tekijää tai taustayhteisöä eivät raadit saa tietää. Teoksia ei myöskään kategorioida. Polkuja koreografiakilpailussa jokainen osallistuva koreografi saa mahdollisimman kattavan ja yksityiskohtaisen palautteen koreografiastaan. Palautteen näemme palkintoakin tärkeämpänä. 

Palautteen tavoitteena on, että koreografi pystyy kehittämään työskentelyään ja yksityiskohdista koostuvien kokonaisuuksien hallintaansa. Palaute kertoo selkeästi, mitkä ovat koreografian vahvuudet ja mitkä kehittämisen kohteet. Palaute on hyvällä positiivisella tavalla kehitystä eteenpäin vievää. Arvioinnin perusteena on kokonaisuus, jossa pääpaino on koreografialla, esittämisellä ja musiikilla. 

Sarjat:

  • lapset (alakouluikäiset),
  • nuoret (vuonna 2000-2004 syntyneet)
  • aikuiset

Jokaisesta sarjasta palkitaan kolme koreografiaa. Lisäksi raati voi antaa kunniamainintoja. Kaikista mukana olleista koreografioista yksi palkitaan POLKUJA - palkinnolla. Palkittavan koreografian valitsee raadin puheenjohtaja.

Polkuja 2018 raati

Hanna Pohjola, raadin puheenjohtaja

Lapset 
Antti Raekallio
Minna Huuskonen
Heli-Maria Latola

Nuoret
Teemu Tuohimaa
Pauliina Aladin
Inka-Leea Hakkarainen

Aikuiset
Anniina Aunola
Sanaz Hassani
Junnu Tams

Muutokset mahdollisia.

Palkintojenjako
Kaikkien sarjojen palkinnot jaetaan tapahtuman lopussa välittömästi raadin loppupalaverin jälkeen. Tärkeää on, että palkintoja tulevat noutamaan, koska kyseessä on koreografiakilpailu, koreografit. Palkintojenjaon alkaessa koreografit ovat valmiina istumassa lattialla katsomosta katsoen vasemmalla. Jokaisella voi olla mukana yksi esiintymisasuun pukeutunut tanssia.  

Raadin palaute
Jokainen koreografi saa teoksestaan palautteen kolmelta raatilaiselta. Palautteet voi niiden valmistumisen jälkeen noutaa INFOsta.

Majoitustarjous

Hotelli Savoniasta on mahdollisuus varata majoitusta seuraavin hinnoin:
2hh 75€
3hh 90€
4hh 119€

Huoneita rajoitetusti.
Yhteydenotot sähköpostilla info@hotelsavonia.fi tai puhelimitse 017 2555 100 

Sokos Hotel Puijonsarvi tarjoaa majoitusta Polkuja 2018 koreografiakilpailun osallistujille Kuopiossa seuraavasti:  
70e 1hh
82e 2hh
97e 3hh

Hinnat ovat voimassa 15.12.17 saakka ja saatavuus vahvistetaan varaushetkellä. Varaukset suoraan hotelliin sales.kuopio@sokoshotels.fi tai puhelimitse
010 7629500. Varuskoodi "Polkuja 2018"

Osallistumismaksut: 100 €/koreografia

Tapahtumassa on mahdollisuus ruokailuun.  Aterian hinta on 10 €. Ateriat tilataan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.
Osallistumismaksut ja ruokailut maksetaan 1.12.2017 mennessä tilille FI60 4600 0010 7582 96.

KRV-Dance
koreografiakilpailut(at)gmail.com