KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Tapahtumainfo

Polkuja 2019 -koreografiakilpailun tapahtumainfo

AIKA: Lauantaina 19.1.2019
PAIKKA: Kuopion Musiikkikeskus
JÄRJESTÄJÄ: KRVDance Academy

 

Suoritusjärjestys: alla olevasta linkistä löytyy suoritusjärjestys

Polkuja_info_suoritusjärjestys_2019_pdf

 

Info ja ilmoittautuminen tapahtumaan tultaessa

Saapuessaan ryhmän tulee ilmoittautua infoon, joka sijaitsee sisääntuloaulassa. Ilmoittautujia on paljon, joten toivomme, että sujuvuuden takia ilmoittautumisen hoitaa yksi henkilö/taustayhteisö. Materiaalit löytyvät INFOsta nopeimmin koreografioiden nimillä. Materiaaleihin sisältyvät mm. rannekkeet ja mahdolliset tilatut ruokaliput.  

Rannekkeita on kaikille ilmoitetuille osallistujille, koreografille ja yhdelle huoltajalle/koreografia. Muiden mukana olijoiden tulee hankkia ranneke lipunmyynnistä. Kuorissa mahdollisesti olevat ylimääräiset rannekket pyydämme palauttamaan infoon. Rannekkeella pääsee seuraamaan tapahtumaa osallistujille varattuun katsomoon. Lisärannekkeita voi ostaa INFOn yhteydessä olevasta lipunmyynnistä.

INFOsta attaseat opastavat ryhmät pukutiloihin. Pukutiloiksi on varattu pukuhuoneita, luokkia ja auditorio. 

Parkkialueet
Tapahtumapaikan pihassa on rajattu määrä parkkipaikkoja.  

Lipunmyynti
Pääsylippuja voi ostaa tapahtumainfosta lauantaina 19.1.2019 heti sen auettua. Ennakkolipunmyyntiä ei ole.

Kahvio 
Tapahtumassa on kahvio, maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.  Kannattaa varata käteistä mukaan.

Ruokailu

Ruokailu varataan ja maksetaan etukätään. Ruokailu tilataan ilmoittautumien yhteydessä 10e/henkilö.

Yleisö ja katsomon järjestelyt
Katsomoon pääsee lauantaina 19.1. harjoitusten päätyttyä eli ovet avataan yleisölle harjoitusten päätyttyä. Varsinainen tapahtuma alkaa klo 10.00. Katsomoon kulku ja katsomosta poistuminen on mahdollista ainoastaan koreografioiden välisillä tauoilla ja juontojen aikana.  Näin pyrimme rauhoittamaan katsomotilan esitysten aikana.

Esiintyjille on varattu oma lohko katsomosta, johon he pääsevät osallistujarannekkeella. Muu osa katsomosta on varattu yleisölle.

Esiintymisalue ja musiikit
Kilpailu järjestetään konserttisalissa, https://www.kuopionmusiikkikeskus.fi/tilat/konserttisali/

Taustana ovat mustat sermit ja alustana tanssimatto. Katsomo on nouseva. Valotilanteita on yksi eli valotoiveita emme laajemmin aikataulullisista syistä voi huomioida. Sisääntulo on yleisöstä katsoen lavan vasemmalta puolelta ja poistuinen oikealta.

Musiikit tulee toimittaa maanantaihin 10.12.2018 menessä mp3 muodossa osoitteeseen koreografiakilpailut@gmail.com. Perimme 10.12. jälkeen lähetetyistä musiikeista 25e. Mussiikkia lähettäessä huomioi seuraaavt asiat: 1) Otsikkokenttään tulee laittaa  koreografian nimi_suoritusjärjestysnumero, ja tiedosto pitää myös tallentaa  koreografian nimellä. 

Lämmittely
Virallisina lämmittelyalueina toimivat aulatilat, jotka on merkitty keltaisin kyltein.

Hiuslakka
Ollaan huomaavaisia! Pyritään hoitamaan hiuslakan laitto  ulkona.

Ensiapu
Ensiapupiste löytyy konserttisaliin menevien ovien läheisyydestä.

Harjoitukset
Kenraaliharjoituksia ei ole. Lavaan tutustuminen 1 min/ryhmä ennen kilpailujen alkua. Näin varmistamme, että mahdollisimman moni ryhmä pääsee tapahtumaan mukaan. Lavaan tutustuminen tapahtuu suoritusjärjestyksessä. Jokainen ryhmä saa olla lavalla 1min.

Tietoa kilpailusta
Polkuja 2019 koreografiakilpailun suoritusjärjestys löytyy täältä: päivitetään ilmoittautumisajan päätymisen jälkeen.

Vuoden 2019 Poluilla koreografian teema on vapaa ja kilpailuun voivat osallistua vain ryhmät.  Koreografian tulee olla tehty ryhmälle, jossa on vähintään 3 esiintyjää ja sen kesto saa olla enintään noin 3 min., aikuisten sarjassa enintään noin 4 min.

Teokset esiintyvät lavalla anonyymisti vain teoksen nimellä. Tekijää tai taustayhteisöä eivät raadit saa tietää. Teoksia ei myöskään kategorioida. Polkuja koreografiakilpailussa jokainen osallistuva koreografi saa palautteen koreografiastaan heti tapahtuman päättyessä. Palautteen näemme palkintoakin tärkeämpänä. 

Palautteen tavoitteena on, että koreografi pystyy kehittämään työskentelyään ja yksityiskohdista koostuvien kokonaisuuksien hallintaansa. Palaute kertoo selkeästi, mitkä ovat koreografian vahvuudet ja mitkä kehittämisen kohteet. Palaute on hyvällä positiivisella tavalla kehitystä eteenpäin vievää. Arvioinnin perusteena on kokonaisuus, jossa pääpaino on koreografialla, esittämisellä ja musiikilla. 

Sarjat:

  • lapset, kilpailuvuonna 12-vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat
  • nuoret, kilpailuvuonna 15-vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat
  • aikuiset, kilpailuvuonn 16-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat
  • 1/4 osa ryhmän jäsenistä saa poiketa ikäsäännöstä, tarvittaessa kysy apua krvdance@gmail.com

 

Jokaisesta sarjasta palkitaan kolme koreografiaa. Lisäksi raati voi antaa kunniamainintoja. Kaikista mukana olleista koreografioista yksi palkitaan POLKUJA - palkinnolla. Palkittavan koreografian valitsee raadin puheenjohtaja.

Polkuja 2019 raati päivitetään mahdollisimman pian

Muutokset mahdollisia.

Palkintojenjako
Kaikkien sarjojen palkinnot jaetaan tapahtuman lopussa välittömästi raadin loppupalaverin jälkeen. Tärkeää on, että palkintoja tulevat noutamaan, koska kyseessä on koreografiakilpailu, koreografit. Jokaisella voi olla mukana yksi esiintymisasuun pukeutunut tanssia.  

Raadin palaute
Jokainen koreografi saa teoksestaan palautteen kolmelta raatilaiselta. Palautteet voi niiden valmistumisen jälkeen noutaa INFOsta.

Majoitustarjous

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

yhden hengen standard-huone 80e/vrk

kahden hengen standard-huone 85e/vrk

kahden hengen huone lisävuoteella 100e/vrk

lisämaksusta saatavissa superior-huoneita tai saunallisia superior-huoneita

Tunnus on Polkuja19. Tunnussanan mainitsemalla jokainen voi varata itse tarvitsemansa tarjoushintaisen majoituksen viimeistään 31.12.2018 mennessä joko puhelimitse puh. 010 7629500 tai sähköpostilla e-mail: sales.kuopio@sokoshotels.fi. Tarjous ja kiintiö ovat voimassa 31.12.2018 saakka.Hintaan sisältyy buffet-aamiainen, asiakassauna klo 17-22.00 ja hotellin kuntosalin käyttömahdollisuus.

 

Osallistumismaksut:

Osallistumismaksu on 15e/henkilö/koreografia. Jos tanssija osallistuu kahteen koreografiaan on maksu 2 x 15e jne. 
Osallistumismaksun maksu maksetaan 1.12.2018 mennessä  tilille FI60 4600 0010 7582 96 (saaja: Kuopion Reippaan Voimistelijat) kootusti ja koreografia kohtaisesti. Viestikenttään koreografian nimi sekä osallistujien määrä.

Tapahtumassa on mahdollisuus ruokailuun.  Aterian hinta on 10 €. Ateriat tilataan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. 
Ateriat maksetaan 1.12.2018 mennessä  tilille FI60 4600 0010 7582 96 (saaja: Kuopion Reippaan Voimistelijat) kootusti ja koreografia kohtaisesti. Viestikenttään: Polkuja ruokailut, koreorafian nimi ja määrä.

KRVDance Academy
koreografiakilpailut(at)gmail.com