KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Tapahtumainfo

Polkuja 2018 -koreografiakilpailun tapahtumainfo

AIKA: Lauantaina 19.1.2019
PAIKKA: Kuopion Musiikkikeskus
JÄRJESTÄJÄ: KRVDance Academy

Info ja ilmoittautuminen
Saapuessaan ryhmän tulee ilmoittautua infoon, joka sijaitsee sisääntuloaulassa. Ilmoittautujia on paljon, joten toivomme, että sujuvuuden takia ilmoittautumisen hoitaa yksi henkilö/taustayhteisö. Materiaalit löytyvät INFOsta nopeimmin koreografioiden nimillä. Materiaaleihin sisältyvät mm. rannekkeet ja mahdolliset tilatut ruokaliput.  

Rannekkeita on kaikille ilmoitetuille osallistujille, koreografille ja yhdelle huoltajalle/koreografia. Muiden mukana olijoiden tulee hankkia ranneke lipunmyynnistä. Kuorissa mahdollisesti olevat ylimääräiset rannekket pyydämme palauttamaan infoon. Rannekkeella pääsee seuraamaan tapahtumaa osallistujille varattuun katsomoon. Lisärannekkeita voi ostaa INFOn yhteydessä olevasta lipunmyynnistä.

INFOsta attaseat opastavat ryhmät pukutiloihin. Pukutiloiksi on varattu pukuhuoneita, luokkia ja auditorio. 

Parkkialueet
Tapahtumapaikan pihassa on parkkipaikkoja, joista osa on varattu raadin jäsenille. Liikenteenohjaajat ovat paikalla opastamassa.   

Lipunmyynti
Pääsylippuja voi ostaa tapahtumainfosta lauantaina 19.1.2019 heti sen auettua. Ennakkolipunmyyntiä ei ole.

Kahvio 
Tapahtumassa on kahvio, joka sijoittuu infon viereen aulaan. Kahviosta saa kahvia, teetä, suolaista ja makeaa kahvileipää ja muita virvokkeita. Maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.  

Ruokailu


Yleisö ja katsomon järjestelyt
Katsomoon pääsee lauantaina 19.1. harjoitusten päätyttyä eli ovet avataan yleisölle harjoitusten päätyttyä. Varsinainen tapahtuma alkaa klo 11.00. Katsomoon kulku ja katsomosta poistuminen on mahdollista ainoastaan koreografioiden välisillä tauoilla ja juontojen aikana.  Näin pyrimme rauhoittamaan katsomotilan esitysten aikana.

Esiintyjille on varattu oma lohko katsomosta, johon he pääsevät osallistujarannekkeella. Muu osa katsomosta on varattu yleisölle.

Esiintymisalue ja musiikit
Kilpailu järjestetään konserttisalissa. Taustana ovat mustat sermit ja alustana tanssimatto. Katsomo on nouseva. Valotilanteita on yksi eli valotoiveita emme laajemmin aikataulullisista syistä voi huomioida. Sisääntulo on yleisöstä katsoen lavan vasemmalta puolelta ja poistuinen oikealta.

Musiikit tulee toimittaa maanantaihin 21.12.2018 menessä mp3 muodossa osoitteeseen koreografiakilpailut@gmail.com. Otsikkokenttään tulee laittaa koreografian nimi ja tiedosto pitää myös tallentaa  koreografian nimellä. 

Lämmittely
Virallisina lämmittelyalueina toimivat aulatilat, jotka on merkitty keltaisin kyltein. Auloja on 2 ja näistä on opastus pukuhuonekäytävälle ja sieltä esiintymisalueelle.

Hiuslakka
Ollaan huomaavaisia! Pyritään hoitamaan hiuslakan laitto  ulkona.

Ensiapu
Ensiapupiste löytyy lauantaipäivän ajan salista, esiintymisalueen läheisyydestä. 

Harjoitukset
Kenraaliharjoituksia ei ole. Lavaan tutustuminen 1 min/ryhmä ennen kilpailujen alkua.


Tietoa kilpailusta
Polkuja 2019 koreografiakilpailun suoritusjärjestys löytyy täältä:

 

Vuoden 2019 Poluilla koreografian teema on vapaa ja kilpailuun voivat osallistua vain ryhmät.  Koreografian tulee olla tehty ryhmälle, jossa on vähintään 3 esiintyjää ja sen kesto saa olla enintään noin 3 min., aikuisten sarjassa enintään noin 4 min.

Teokset esiintyvät lavalla anonyymisti vain teoksen nimellä. Tekijää tai taustayhteisöä eivät raadit saa tietää. Teoksia ei myöskään kategorioida. Polkuja koreografiakilpailussa jokainen osallistuva koreografi saa palautteen koreografiastaan heti tapahtuman päättyessä. Palautteen näemme palkintoakin tärkeämpänä. 

Palautteen tavoitteena on, että koreografi pystyy kehittämään työskentelyään ja yksityiskohdista koostuvien kokonaisuuksien hallintaansa. Palaute kertoo selkeästi, mitkä ovat koreografian vahvuudet ja mitkä kehittämisen kohteet. Palaute on hyvällä positiivisella tavalla kehitystä eteenpäin vievää. Arvioinnin perusteena on kokonaisuus, jossa pääpaino on koreografialla, esittämisellä ja musiikilla. 

Sarjat:

  • lapset
  • nuoret
  • aikuiset

 

Jokaisesta sarjasta palkitaan kolme koreografiaa. Lisäksi raati voi antaa kunniamainintoja. Kaikista mukana olleista koreografioista yksi palkitaan POLKUJA - palkinnolla. Palkittavan koreografian valitsee raadin puheenjohtaja.

Polkuja 2019 raati päivitetään mahdollisimman pian

 

Lapset 

Nuoret

Aikuiset

Muutokset mahdollisia.

Palkintojenjako
Kaikkien sarjojen palkinnot jaetaan tapahtuman lopussa välittömästi raadin loppupalaverin jälkeen. Tärkeää on, että palkintoja tulevat noutamaan, koska kyseessä on koreografiakilpailu, koreografit. Jokaisella voi olla mukana yksi esiintymisasuun pukeutunut tanssia.  

Raadin palaute
Jokainen koreografi saa teoksestaan palautteen kolmelta raatilaiselta. Palautteet voi niiden valmistumisen jälkeen noutaa INFOsta.

Majoitustarjous

 

Osallistumismaksut:

Tapahtumassa on mahdollisuus ruokailuun.  Aterian hinta on 10 €. Ateriat tilataan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä.
Osallistumismaksut ja ruokailut maksetaan 1.12.2018 mennessä tilille FI60 4600 0010 7582 96.

KRVDance Academy
koreografiakilpailut(at)gmail.com