KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Polkuja 2017

Polkuja 2017 -koreografiakilpailu Kuopio

Polkuja-koreografiakilpailu on tapahtuma, risteyskohta, kohtaamisen areena. Jokainen teos on kuin polku, joka alkaa jostakin ja päättyy johonkin. Polut ovat erilaisia, mutta jokaiselle on tilaa. Polkuja -koreografiakilpailu tarjoaa elämyksiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin ja rikkoo muureja liikunnan ja kulttuurin rajapinnoilla.

Neljättä kertaa järjestettävän Polkuja-koreografiakilpailutapahtuman tunnettuus ja maine kasvavat koko ajan. Olemme luoneet kehittyvän ja dynaamisen tapahtuman, jolla on vetovoimaa. Osallistuvien ryhmien määrä on ollut koko ajan tasaisessa kasvussa. Olemassa olevien kokemusten ja näyttöjen perusteella Polkuja-koreografiakilpailulla on paikkansa valtakunnallisessa tapahtumakentässä. Tuemme ja täydennämme olemassa olevaa tarjoamalla esiintymisen mahdollisuuden kaikille sitä haluaville ilman karsintaa ja anonyymisti. Polkuja-koreografiakilpailu on persoonallinen ja ainutlaatuinen.

Olemme saaneet vuosittain raatilaisiksi valtakunnallisesti tunnettuja ja arvostettuja tanssin ja voimistelun ammattilaisia. Niin myös vuoden 2017 Polkuja-koreografiakilpailun raati  hakee vertaistaan.

Teokset esiintyvät lavalla anonyymisti vain teoksen nimellä. Tekijää tai taustayhteisöä eivät raadit saa tietää. Teoksia ei myöskään kategorioida. Poluilta jokainen teos saa raadin kirjallisen palautteen. Sarjoissa, joita ovat lapset, nuoret ja aikuiset, palkitaan yksi tai useampi koreografia. Tulevassa tapahtumassa mukana sarjat ryhmäkoreografioille ja sooloille.

Yhteistyökumppaninamme toimii mm.  Kuopion TanssiStudio