KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Polkuja 2019

Polkuja 2019 -koreografiakilpailu Kuopion Musiikkikeskuksella

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ tanssiyhteisö KRVDanceAcademy, tervetuloa mukaan iloiseen tapahtumaamme.

Polkuja-koreografiakilpailu on tapahtuma, risteyskohta, kohtaamisen areena. Jokainen teos on kuin polku, joka alkaa jostakin ja päättyy johonkin. Polut ovat erilaisia, mutta jokaiselle on tilaa. Polkuja -koreografiakilpailu tarjoaa elämyksiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin ja rikkoo muureja liikunnan ja kulttuurin rajapinnoilla.

Kuudetta kertaa järjestettävän Polkuja-koreografiakilpailutapahtuman tunnettuus ja maine kasvavat koko ajan. Olemme luoneet kehittyvän ja dynaamisen tapahtuman, jolla on vetovoimaa. Osallistuvien ryhmien määrä on ollut koko ajan tasaisessa kasvussa. Olemassa olevien kokemusten ja näyttöjen perusteella Polkuja-koreografiakilpailulla on paikkansa valtakunnallisessa tapahtumakentässä. Tuemme ja täydennämme olemassa olevaa tarjoamalla esiintymisen mahdollisuuden kaikille sitä haluaville ilman karsintaa ja anonyymisti. Polkuja-koreografiakilpailu on persoonallinen ja ainutlaatuinen.

Teokset esiintyvät lavalla anonyymisti vain teoksen nimellä. Tekijää tai taustayhteisöä eivät raadit saa tietää. Teoksia ei myöskään kategorioida. Poluilta jokainen teos saa raadin kirjallisen palautteen.  

Vuonna 2019 Polkuja palaa jälleen Musiikkikeskukselle.