KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

NTV syyskisat 21.10.

Naisten telinevoimistelun luokkakilpailut

Kuopion Reippaan Voimistelijat järjestää Naisten telinevoimistelun kilpalinjan luokkakilpailut ja Stara-tapahtuman sunnuntaina 21.10.2018  Kuopio-hallissa, Opistotie 4.

Kilpailun päivitetty aikataulu

9.00 Stara-tapahtuma
10.00 E/F/G-lk kilpailu
12.45 B-lk kilpailu
15.00 C-lk kilpailu
17.45 D-lk kilpailu

Aamulla ohjelmassa on Stara-tapahtuma, joka on voimistelutapahtuma noin 6–12-vuotiaille voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin telinevoimistelun kilpailusarjoihin siirtymistä.

Kilpailun tarkempi aikataulu löytyy Voimisteluliiton Kisapalvelusta, jossa on mukana myös lämmittely- ja telinekokeilutaikataulut.

Ilmoittautuminen päättyy torstaina 11.10., jonka jälkeen  löydät osallistujat seuroittain. Kisapalvelusta voit myös seurata kilpailun aikana tulospalvelua lähes reaaliajassa.

Tervetuloa katsomaan huippusuorituksia

Naisten telinevoimistelussa kilpaillaan neljällä telineellä, jotka ovat hyppy, nojapuut, puomi ja permanto. Liikesarjat telineillä näyttävät vaivattomilta, vaikka todellisuudessa salaisuus on tuhansissa toistoissa. Telinevoimistelusta onkin sanottu, että se on yksi maailman vaikeimmista lajeista.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla seuraamaan telinevoimistelua paikan päälle Kuopion Reippaan Voimistelijoiden järjestämiin kisoihin, johon odotetaan noin 150 osallistujaa neljään eri kilpasarjaan.

Kisapaikalla toimii koko päivän ajan edullinen kisakahvio sekä arpajaiset ja KRV:n tuotemyynti.

Kisoissa on myös voimistelupukukirppis, johon kaikki voivat tuoda myyntiin valmiiksi hinnoiteltuja pukuja. Pukuun tulee liittää hakaneulalla myyjän yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero).

Tervetuloa seuraamaan telinevoimistelukisoja Kuopio-halliin!