KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset kausi 2018-2019

 

Bailatino mama&baby

 BailatinoMama&Baby (3-12kk) on äidin ja vauvan yhteinen tanssillinen liikuntamuoto, tanssitunti. Toki isäkin voi osallistua äidin sijasta tunnille. Tunnin aikana kohtaavat lattarimusiikki, liike ja kommunikaatio. Ne kaikki yhdistävät äitiä ja vauvaa, luovat myönteistä sekä iloista ilmapiiriä ja auttavat äitiä kuntoutumaan synnytyksen jälkeen.

Bailatino Kids 4-6v

BailatinoKids´n tarkoituksena on tarjota lapsille touhua ja tanssia leikin avulla. Heille on suunniteltu helpot askelsarjat mm. sambaan, merenquehen sekä salsaan. Sarjoja voidaan helposti yhdistää ja niitä voi myös käyttää yksittäin. Näin saadaan leikin sekaan ujutettua pieniä pätkiä tanssia. Isommille lapsille tehdään enemmän tanssisarjoja ja jätetään leikkejä pikkuhiljaa vähemmälle.  

Bailatino Kids 7-12v

BailatinoKids´n tarkoituksena on tarjota lapsille touhua ja tanssia leikin avulla. Heille on suunniteltu helpot askelsarjat mm. sambaan, merenquehen sekä salsaan. Sarjoja voidaan helposti yhdistää ja niitä voi myös käyttää yksittäin. Näin saadaan leikin sekaan ujutettua pieniä pätkiä tanssia. Isommille lapsille tehdään enemmän tanssisarjoja ja jätetään leikkejä pikkuhiljaa vähemmälle.  

Perheliikunta

Perheliikunnassa tunneille osallistuvat vanhempi ja lapsi yhdessä. Lapsen kanssa suoritetaan temppuratoja, tanssitaan, tehdään 
pariakrobatiaa, harjoitellaan voimistelun alkeita ja perusmotorisia taitoja. Tunti sopii kävelyn taitaville lapsille ja tunnin sisältö haastaa vielä 5-vuotiaatkin. Koko perhe mukaan liikkumaan!

Nuput 3-4 v ja 5-6 v

Ryhmässä harjoitellaan perusliikkumistaitojen (juoksu, kävely, hyppääminen, pyöriminen, kieriminen) lisäksi erilaisia vartalon, käsien ja jalkojen liikkeitä, tasapainoliikkeitä sekä hyppyjä ja hyppelyitä liikkuvuutta, luovuutta unohtamatta. Ryhmä tekee kauden aikana ohjelmat, joka esitetään seuran näytöksissä. Sopii tytöille ja pojille.

Telinetemppu 4-5 v

Monipuolinen tunti telineillä, joka sisältää mm. hauskoja temppuratoja. Lisäksi leikkejä, pelejä ja perusvoimistelutaitojen opettelua. Sopii tytöille ja pojille. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä. Sopii tytöille ja pojille.

Telinetemppu pojat 5-6v
Monipuolinen tunti, joka sisältää liikuntaa monipuolisesti: pelejä, leikkejä, lajitaitoa, voikkaa ja temppuilua.

Lasten tanssi 3-4 v ja 5-6 v

Tunti kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa, rytmiikkaa ja kehon tuntemusta ikäkaudelle sopivasti. Tunnilla tehdään paljon luovia harjoituksia. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä. Sopii tytöille ja pojille.

Tanssillinen voimistelu 7-9 v ja 10 v->

Tanssillinen voimistelu pohjautuu perinteiseen suomalaiseen naisvoimisteluun. Ryhmässä opetellaan voimistelun perusteita ja tanssillisessa voimistelussa käytettävää ilmaisullisuutta ja luovuutta. Ryhmät 7-9 v ja yli 10-vuotiaat.

NTV telinevoimistelun perusteet RYHMÄT TÄYNNÄ

Tunnilla päästään telinevoimistelun maailmaan harjoittelemalla perusliikkeitä lajinomaisesti. Tunti koostuu lämmittelystä, lajiharjoittelusta, venyttelystä ja verryttelystä.

NTV pronssiryhmä 1xvko

Tunnilla syvennetään perusteissa opittuja taitoja ja aloitetaan pronssimerkin liikkeiden ja sarjojen harjoittelu osana normaalia lajiharjoittelua. Pronssimerkki on osa NTV luokkakilpailujärjestelmää.

NTV hopearyhmä kokoontuu 2x vko. 

Ryhmään voivat ilmoittautua pronssimerkin suorittaneet. Tunnilla edetään järjestelmällisesti taitojen karttuessa. Hopeamerkin suorittamisen jälkeen on mahdollisuus hakea kilparyhmiin.

Showjazz alkeet 8-12v ja jatko 13-16v

Tunnilla tutustutaan eri tansseihin kuten diskoon, hip-hoppiin ja show’n. Myös tanssillisen voimistelun liikekieli tulee tutuksi alkulämmittelyissä.

Kilpa-aerobic harrasteryhmä 7-12 v

Ryhmässä harjoittellaan vauhdikkaan kilpa-aerobicin alkeita, perusvoimistelutaitoja sekä lajin vaikeusliikkeitä. Laji vaatii vartalonhallintaa, voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta sekä esiintymisrohkeutta. Näitä kaikkia harjoitellaan hyvässä ilmapiirissä.

 Volttiryhmä 10-12v  RYHMÄ TÄYNNÄ

Ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita ja akrobatiaa.

OPEN GYM -  UUTUUS!

Open Gym –tunnit ovat vapaaharjoitteluvuoroja Jynkän koululla. Telinevoimistelua varten varustetusta salista löytyy mm. puomeja, rekkejä, ilmavolttirata, trampoliineja, volttimonttu ja paljon muuta. Salissa saa harjoitella ja temppuilla telineillä vapaasti turvallisuussääntöjen puitteissa. Alle 6-vuotiaat temppuilevat yhdessä oman aikuisen kanssa, myös vanhemmat sisarukset voivat tulla mukaan.

Jokaisen harjoittelijan pitää allekirjoittaa vastuurajoituslomake (alle 18-vuotiaiden osalta tarvitaan huoltajan allekirjoitus). Lomakkeen voi tulostaa KRV:n nettisivuilta tai täyttää lomakkeen paikan päällä.

Paikalla on aina myös koulutettu ohjaaja valvomassa toimintaa.

Katso kevään OPEN GYM -tuntien harjoitusvuorot