KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset

 

Bailatino mama&baby

 BailatinoMama&Baby (3-12kk) on äidin ja vauvan yhteinen tanssillinen liikuntamuoto. Toki isäkin voi osallistua äidin sijasta tunnille. Tunnin aikana kohtaavat lattarimusiikki, liike ja kommunikaatio. Ne kaikki yhdistävät äitiä ja vauvaa, luovat myönteistä sekä iloista ilmapiiriä ja auttavat äitiä kuntoutumaan synnytyksen jälkeen.

Bailatino Kids 4-6v

BailatinoKids´n tarkoituksena on tarjota lapsille touhua ja tanssia leikin avulla. Heille on suunniteltu helpot askelsarjat mm. sambaan, merenquehen sekä salsaan. Sarjoja voidaan helposti yhdistää ja niitä voi myös käyttää yksittäin. Näin saadaan leikin sekaan ujutettua pieniä pätkiä tanssia. Isommille lapsille tehdään enemmän tanssisarjoja ja jätetään leikkejä pikkuhiljaa vähemmälle.  

Bailatino Kids 7-12v

BailatinoKids´n tarkoituksena on tarjota lapsille touhua ja tanssia leikin avulla. Heille on suunniteltu helpot askelsarjat mm. sambaan, merenquehen sekä salsaan. Sarjoja voidaan helposti yhdistää ja niitä voi myös käyttää yksittäin. Näin saadaan leikin sekaan ujutettua pieniä pätkiä tanssia. Isommille lapsille tehdään enemmän tanssisarjoja ja jätetään leikkejä pikkuhiljaa vähemmälle.  

Perheakrobatia TÄYNNÄ

Tälle tunnille tulevat lapset ja vanhemmat yhdessä. Tunneilla opitaan telinevoimistelun ja akrobatian perustaitoja, harjoitetaan lihaskuntoa ja notkeutta, tutustutaan telineisiin ja rakennetaan temppuratoja sekä harjoitellaan erilaisia akrobatialiikkeitä. Tärkeintä on avoin mieli ja liikunnan ilo, eikä aiempaa voimistelutaustaa tarvita. Haasteita lisätään jokaisen oman taitotason ja kunnon mukaan ja jokaiselle riittää myös haasteita. Liikkuva aikuinen innostaa myös lasta liikkumaan 🙂 Ryhmään ovat tervetulleita sekä isä tai äiti tai muu läheinen aikuinen lapsen kanssa. Kohderyhmä 3-6-vuotiaat lapset ja vanhemmat. Perheakro on aloitettu seurassamme syksyllä 2012.

Perhetemppu

Perhetemppu on 2-5-vuotiaille lapsille ja aikuisille tarkoitettu perheliikuntaryhmä. Monipuolisella liikkumisella saadaan kaikille hiki pintaan, opitaan uuttaa, kerrataan jo opittua ja nautitaan liikunnan ilosta yhdessä. Yksi lapsi osallistuu yhden aikuisen kanssa.

Nuput 3-4 v ja 5-6 v

Ryhmässä harjoitellaan perusliikkumistaitojen (juoksu, kävely, hyppääminen, pyöriminen, kieriminen) lisäksi joukkuevoimistelun lajitaitoja (erilaisia vartalon, käsien ja jalkojen liikkeitä, tasapainoliikkeitä sekä hyppyjä ja hyppelyitä) liikkuvuutta ja luovuutta unohtamatta. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä.

Telinetemppu 4-5 v

Monipuolinen tunti telineillä, joka sisältää mm. hauskoja temppuratoja. Lisäksi leikkejä, pelejä ja perusvoimistelutaitojen opettelua. Sopii tytöille ja pojille. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä.

Lasten tanssi 3-4 v ja 5-6 v

Tunti kehittää lapsen motoriikkaa, tasapainoa, rytmiikkaa ja kehon tuntemusta ikäkaudelle sopivasti. Tunnilla tehdään paljon luovia harjoituksia. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä.

Voikka 3-4 v ja 5-6 v

Ikäryhmälle sopiva voimistelun ja tanssin maailmaan johdattava tunti, jonka aikana harjoitetaan kehon tuntemusta, perusliikuntamuotoja, ilmaisua ja voimistelun alkeita. Ohjelmassa on myös liikuntaleikkejä ja pieniä tansseja. Sopii tytöille ja pojille. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä.

Jazz tanssi alkeet/jatko

Joukkuevoimistelu 7-10v 

Joukkuevoimistelun alkeisryhmissä harjoitellaan erilaisia vartalon, käsien ja jalkojen liikkeitä, tasapainoliikkeitä sekä hyppyjä ja hyppelyitä leikinomaisesti luovuutta unohtamatta. Harjoituksiin kuuluu myös liikkuvuusharjoitteita. Ryhmä tekee kevään aikana ohjelman, joka esitetään seuran kevätnäytöksessä. Aiempaa voimistelukokemusta ei tarvitse olla.

Tanssillinen voimistelu 7-9 v ja 10 v->

Tanssillinen voimistelu pohjautuu perinteiseen suomalaiseen naisvoimisteluun. Ryhmässä opetellaan voimistelun perusteita ja tanssillisessa voimistelussa käytettävää ilmaisullisuutta ja luovuutta. Ryhmät 7-9 v ja yli 10-vuotiaat.

NTV telinevoimistelun perusteet

Tunnilla päästään telinevoimistelun maailmaan harjoittelemalla perusliikkeitä lajinomaisesti. Tunti koostuu lämmittelystä, lajiharjoittelusta, venyttelystä ja verryttelystä.

NTV pronssiryhmä

Tunnilla syvennetään perusteissa opittuja taitoja ja aloitetaan pronssimerkin liikkeiden ja sarjojen harjoittelu osana normaalia lajiharjoittelua. Pronssimerkki on osa NTV luokkakilpailujärjestelmää.

NTV hopearyhmä 6-8 v ja yli 8-vuotiaat

Ryhmään voivat ilmoittautua pronssimerkin suorittaneet. Tunnilla edetään järjestelmällisesti taitojen karttuessa. Hopeamerkin suorittamisen jälkeen on mahdollisuus hakea kilparyhmiin.

Show case  10-14 v alkeet ja jatko

Tunnilla tutustutaan eri tansseihin kuten diskoon, hip-hoppiin ja show’n. Myös tanssillisen voimistelun liikekieli tulee tutuksi alkulämmittelyissä.

Minibiccarit 6-10 v

Minibiccarit harjoittelevat vauhdikkaan kilpa-aerobicin alkeita, perusvoimistelutaitoja sekä lajin vaikeusliikkeitä. Laji vaatii vartalonhallintaa, voimaa, nopeutta ja liikkuvuutta sekä esiintymisrohkeutta. Näitä kaikkia harjoitellaan hyvässä ilmapiirissä.

 Volttiryhmä 10-12v ja 13v+

 

TeamGym 6-8v 

TeamGym joukkue Lunas on aloittava TeamGym joukkue 6-8 vuotiaille tytöille ja pojille. Joukkueeseen ei ole testejä tai osaamisvaatimuksia. Joukkueeseen otetaan max 25 lasta. Tarkempaa tietoa lajista löytyy TeamGymin sivuilta.

TeamGym POJAT 7-11v.

Tänä syksynä starttaa pokien oma TeamGym ryhmä. Ensimmäisenä vuotena keskitytään volttirataan ja trapettiin, eli "temppuharjoituksia" luvassa. Ryhmä kokoontuu tiistaisin Kuopio-hallilla klo.18.00-20.00. Valmentajana toimii Antti Koponen.