KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Lasten ja nuorten ohjaajat

Lasten ja nuorten ohjaajat

Anni Heiskanen

Heiskanen Anni
Ohjaan telinevoimistelun perusteet Tulppaanit-ryhmää. Olen kannustava ja positiivinen ohjaaja. Tulin mukaan seuraan, kun aloitin voimistelun.

Sara Heiskanen

 Heiskanen Sara
Olen apuohjaajana ryhmissä Neilikat ja Liljat (telinevoimistelu). Ohjaajana olen mukava ja positiivinen. Mukaan tulin seuraan, kun aloitin itse voimistelun.

Essi Hyvärinen

 Hyvärinen Essi 
Ohjaan telinevoimistelun pronssiryhmää Leinikit. Olen tsemppaava ohjaaja. Liityin seuraan aloittamalla telinevoimistelun.

Sara Julkunen

 Julkunen Sara
Ohjaan Lumpeita (telinevoimistelun hopearyhmä) ja Kieloja (telinevoimistelun pronssiryhmä). Ohjaajana olen iloinen ja vaativa. Tulin seuraan, kun aloitin telinevoimistelun.

Sarianne Julkunen

Julkunen Sarianne
Ohjaan telinetemppuryhmiä (3-4 v ja 5-6 v) sekä TeamGym kilparyhmää Shinesia. Ohjaajana olen tasapuolinen ja reipas. Tulin seuraan 2006 telinevoimistekuryhmään.

Cassandra Kapanen

 Kapanen Cassandra 
Ohjaan telinevoimistelussa Tulppaanit-ryhmää Annin kanssa. Olen iloinen ja tsemppaava ohjaaja. Tulin seuraan kun aloitin voimistelun.

Anni Karhunen

 Karhunen Anni
Olen apuohjaajana ryhmässä Voikka 3-4 v Olen iloinen ja pirteä ohjaaja. Seuraan tulin oman harrastukseni kautta.

Lauriina Lindström

 Lindström Lauriina 
Olen 15-vuotias ja harrastan telinevoimistelua. Olen ollut apuvalmentajana Apiloille nyt puoli vuotta ja on ollut kiva nähdä miten kaikki ovat kehittyneet. Omasta telinevoimistelusta on myös paljon hyötyä kun korjaan voimistelijoiden asentoja.

Marika Makkonen

 Makkonen Marika
Olen Marika Makkonen, jo lapsena voimistelukärpäsen pureman saanut johtokuntalainen. Lasten ja nuorten harraste- sekä kilparyhmien asiat ovat sydämeni asioita reippaassa seurassamme. Johtokuntatyön lisäksi kahden
voimistelijatytön äitinä pääsen aitiopaikalle seuraamaan tätä upeaa lajia. Tänä keväänä olen palannut myös ohjaustyöhön mukaan, ja ohjaan reippaita Nuppuja Niiralassa maanantaisin.

Tuula Mathlin

Mathlin Tuula 
Olen harrastanut telinevoimistelua reippaat 10 vuotta, ja lasten ja nuorten ohjaamisen aloitin 3,5 vuotta sitten. Kuopion Reippaan Voimistelijoihin liityin syksyllä 2015, jolloin aloitin ohjaamaan myös aikuisia. Ohjaajana
olen iloinen, jämpti ja kannustava. Tällä kaudella ohjaan telinevoimistelun harrastekilparyhmä Ruusuja, Telinevoimistelu Oheislajina -nuorten ryhmää sekä Aikuisten Akrobatiaa.
   Mäkinen Maria 
Olen 21-vuotias lääketieteen opiskelija ja ohjaan Kuopion Reippaan Voimistelijoiden lasten tanssillisen voimistelun harrasteryhmiä. Itse olen harrastanut tanssia ja tanssillista voimistelua Mikkelin Naisvoimistelijoiden ja Jyväskylän
Naisvoimistelijoiden valmennusryhmissä yhteensä 10 vuotta. Aiempaa ohjaajakokemusta löytyy kolme vuotta MNV:n riveissä.

Marikki Määttä

 Määttä Marikki 
Hei, olen Marikki, 18-vuotias tanssilukiolainen, ja hyvin innokas opettamaan tanssia. Seurassa aloitin voimistelun 8-vuotiaana. Tanssissa tykkään erityisesti koreografioiden tekemisestä, sekä improvisaatiosta. Opetan lastentanssia ja dance fusion-tuntia. Opettajana olen kannustava, ja haluan jakaa tanssiniloa monipuolisesti eri tanssilajeja yhdistämällä.

Peppi Pasanen

 Pasanen Peppi
   Rannanheimo Erika
Seura on minulle tuttu jo vuosien ajalta harrastaessani seurassa itse ja lapsieni kanssa sekä ohjaushommista. Perheen kanssa liikkuminen on todellista laatuaikaa ja käytännöllistä lapsiperheen kiireissä. Ohjaan seurassa perheakrobatiaa.

Annastiina Rasi

 Rasi Annastiina 
Olen harrastanut ja kilpaillut seurassamme noin kymmenen vuotta telinevoimistelussa sekä päälajissani Teamgymissä. Asuin muualla hetken ja nyt olen palannut seuraan valmennushommien kautta. On ollut mukava palata kasvattiseuraan ja nyt valmennan Teamgym Sparkle-joukkuetta, jolle minulla on toivottavasti paljon annettavaa! Samalla opiskelen fysioterapeutiksi ja pohjalla minulla on liikuntaneuvojan ja hierojan opinnot.

Sinita Räsänen

 Räsänen Sinita
Tulin mukaan seuran toimintaan hammaslääketieteen opintojen alettua täällä Kuopiossa syksyllä 2013. Tällä kaudella ohjaan aikuisten bodyweight-training & acrobat-ryhmää sekä 13-15-vuotiaiden harrasteryhmää, joka on suunnattu jo voimistelun lopettaneille nuorille naisille. Motivaationi ohjaustoimintaan kumpuaa rakkaudesta liikuntaan. Haluan levittää sitä hyvää oloa, joka minulle treenaamisesta tulee. Iloiset kasvot
ja onnistumisen tunteet tunneillani ovat se juttu, miksi tätä teen.

Nea Ruuskanen

 Ruuskanen Nea 
Ohjaan ryhmää Leinikit (telinevoimistelun pronssiryhmä). Ohjaajana olen ystävällinen, kiva, kannustava ja positiivinen. Tulin seuraan, kun Tea Knuuttila pyysi minua mukaan ohjaamaan ryhmää.
   Rytkönen Nea
Valmennan 6-9-vuotiaita aerobiccareita. Olen valmentajana positiivinen ja reipas. Tykkään paljon pienistä lapsista. Päädyin seuraamme valmentamaan oman harrastukseni kilpa-aerobicin kautta.

Mira Ukkonen

 Ukkonen Mira
Olen apuohjaana Nuput 3-4 ja 5-6 ryhmissä. Olen pirteä ja sosiaalinen ohjaaja!
   Vainio Suvi
Olen Suvi ja ohjaan kaudella 15-16 Perheliikunta-tuntia Niiralan koululla. Koulutukseltani olen erityisluokanopettaja ja lisäksi olen suorittanut Liikunnan Ammattitutkinnon.