KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Kuopion Reippaan Voimistelijat hakee joukkuevoimistelun päävalmentajaa

Tervetuloa reippaaseen seuraan!

Voimistelun ja Kuopion Reippaan Voimistelijoiden vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Palkkaamme päävalmentajan joukkuevoimisteluun, koska haluamme panostaa entistä vahvemmin lajiin sekä vahvistaa nykyistä valmennustiimiä.

Valmennuspäällikön tärkein työtehtävä on valmennuksen ja valmennusjärjestelmän ohjaaminen ja kehittäminen sekä valmentajien ja ohjaajien tukeminen työssään. Apunaan hänellä on seuran päätoiminen toiminnanjohtaja, aktiivinen johtokunta ja lajia tavoitteellisesti kehittävät joukkuevoimisteluvalmentajat. Lisäksi päävalmentaja vastaa erikseen sovittavien joukkueiden valmennuksesta. Tehtävä on sopimuksen mukaan vakituinen tai määräaikainen. Työ on kokopäivätyö.

Tällä hetkellä joukkuevoimistelijat harjoittelevat lähialueen kouluilla. Kuopion Reippaan Voimistelijat tekee koko ajan töitä olosuhteiden kehittämiseksi. Kuopioon on suunnitteilla uusi monitoimiareena, jonne kaavaillaan harjoitustiloja joukkuevoimistelijoille ja mahdollisia muita joukkuevoimistelun harjoitustilamahdollisuuksia kartoitetaan. Päävalmentaja pääsee osallistumaan tähän olosuhdetyöhön joukkuevoimistelun tiimin ja johtokunnan kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään jo elokuussa 2018.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 21.6.2018 mennessä osoitteeseen krvrekry@gmail.com. Liitä hakemukseesi palkkatoive. Tarvittaessa lisätietoja antavat joukkuevoimistelutiimin ja johtokunnan jäsen Pia Ålander p. 050 3562474 sekä toiminnanjohtaja Minna Huuskonen p. 044 2350635.

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä voimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista urheiluseuroista. KRV:n tunneilla liikkuu yli 1 800 jäsentä. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Telinevoimistelun ja joukkuevoimistelun lisäksi seuran kilpalajeja ovat TeamGym, kilpa-aerobic sekä tanssi.

 

 

Julkaistu kohteessa Yleinen