KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

KRVDancen tuntitarjonta

Alla KRVDancen lukujärjestys kaudelle 2018-2019.

Harrasteryhmät on merkitty lukujärjestykseen pinkillä, valmennus- ja kilparyhmät sinisellä.

Harrasteryhmien ikäryhmät ovat viitteellisiä

Valmennusryhmät: Aksut 6-7 v,  Allut 8-10 v,  Aurelia 11-13 v,  Alien/Anskut 14-16 v,  Aora alle 40 v,  A-klubi 40 v+

Tulosta tästä KRVDancen lukujärjestys

 TUNTIKUVAUKSET

 Showjazz

Showjazz on yhdistelmä jazztanssin tekniikkaa ja eri showtanssilajien elementtejä. Tanssisarjoissa yhdistyy rytmisyys, taito sekä esittävyys ja näyttävyys. Tunneilla tehdään monipuolisesti tekniikkaharjoitteita, lihaskuntoa, tilassa liikkuvia harjoitteita sekä tanssisarjoja.

Jumps & Turns

Jumps & Turns tunneilla käydään monipuolisesti hyppytekniikkaa sekä piruettitekniikkaa. Tekniikoita ammennetaan monista eri tanssilajeista, kuten esim. baletti, jazz, show. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, lajityypillisestä lihaskunnosta, tanssiteknisistä harjoituksista, tilassa liikkuvista harjoitteista sekä yhdistelmistä, jossa yhdistetään opittuja tekniikoita tanssillisesti.

Nykytanssi

Nykytanssi on yleisnimi useille eri nykypäivän tanssitekniikoille. Tunneilla liikutaan monipuolisesti sekä lattiatasossa että ylätasossa, tutkitaan painonsiirtoa, etsitään uusia liikeratoja ja reittejä sekä harjoitellaan nykytanssin tekniikkaa. Myös improvisaatio ja oman liikkeen etsiminen on olennainen osa nykytanssia. Tanssia oman kehon ehdoilla!