KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Joensuun kisoissa loistava avaus kilpailukaudelle

Sunnuntaina 7.10. avattiin telinevoimistelijoiden kilpailukausi Joensuun Katajan järjestämissä kilpailuissa. Kisoissa kilpailivat luokat B-D ja osallistujia oli ryhmistä Opaalit, Ametistit, Topaasit, Rubiinit ja Kultaryhmä yhteensä kolmisenkymmentä. 

B-luokassa hopeinen mitali ripustettiin vasta 7-vuotiaan ensikertalaisen Maija Ruopin kaulaan. Siskonsa Saaran jalanjäljissä voimistelun aloittanut Maija oli odottanut oikeutta osallistua ikänsä puolesta kilpailuihin jo varsin pitkään, joten sarjat oli ehditty hioa hyvään kuntoon. Maija voimisteli kategorian V pisteet. 10 parhaan joukkoon yhteensä 31 voimistelijan joukosta voimistelivat upeasti myös Jade Nuutinen, joka sijoittui seitsemänneksi kategorian IV pistein, sekä ensikertalainen Alisa Koistinen, joka voimisteli kategorian III pisteet ja sijoittui yhdeksänneksi.

C-luokassa parhaiten menestyivät Lyyli Malinen ja Aino Muona, jotka voimistelivat hienosti ennätyksensä kategorian V pisteet ja sijoittuivat sijoille 6. ja 9. C-luokkaan osallistui yhteensä jopa 50 voimistelijaa, joten sijoitukset olivat molemmilla tytöillä varsin hyvät. Myös muut KRV:n voimistelijat saivat hyviä pisteitä. Kategoriaan IV ylsivät Eena Havukainen, Iiris Sivonen ja Pauliina Tanski.

D-luokassa voimisteli ennätykselliset 14 KRV:n voimistelijaa. Monelle kilpailu oli D-luokassa ensimmäinen. Luokan voiton vei upeasti kategorian V pistein Senni Kuronen ja toiseksi sijoittui samalla kategorialla Kiia Remes. Molemmat tytöt saavuttivat kategorian V ensimmäistä kertaa, ja se oikeuttaa heidät nousemaa seuraavaan luokkaan. Yhdessä timanttimerkin kanssa kategoria V oikeuttaa siirtymiseen maajoukkuelinjalle. Upeaa ja varmaa työtä molemmilta tytöiltä kauden ensimmäisessä kilpailussa! 10 parhaan joukkoon voimistelivat hyvillä IV kategorian pisteillä myös Lotta Remes, Inka Pelkonen, Veera Väisänen ja Iida Tervo. Lotalle ja Veeralle kilpailu oli ensimmäinen D-luokassa. Tuleva kausi näyttää siis varsin lupaavalta, ja JunnuGym joukkueeseen kauden päättävään joukkuekilpailuun on selvästi tunkua! 

Maajoukkuelinja ja kilpalinjan luokat E-G aloittavat kilpailukautensa viikonloppuna Tampereella. Toivotaan Timanttien ja Topaasien tytöille ensimmäisessä kilpailussa yhtä hienoa menestystä kuin pakollisissa luokissa nähtiin! 

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset