KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Iinalle voitto maajoukkuelinjan pakollisista luokista

Telinevoimistelijoiden kisakausi on nyt paketissa! Jyväskylässä kilpailivat 3.-4.11 viikonloppuna kaikki kilparyhmät. Kisojen parhaasta suorituksesta vastasi Iina Ruuskanen, joka voitti maajoukkuelinjan pakollisten vanhempien sarjan ja sai kauan kaivatut nousupisteet (vähintään 32,00), jotka oikeuttavat Iinan nousemaan 4-luokkaan sitten, kun keväällä kilpailtavissa omavalintaisissa sarjoissa on 3-luokassa saavutettu nousupisteet jokaisella telineellä. Lotta Pisto kilpaili ehjän kisan ja oli hopealla, nousupisteet jäivät harmillisesti 0,7 pisteen päähän. Nuorempien sarjassa Emmi oli yhdestä tippumisesta huolimatta erittäin hyvillä pisteillä 32,975  neljäs ja ylsi toistamiseen nousupisteisiin.

F-luokan vanhemmissa Nea Ruuskasen paras suoritus oli taas hypyn voitto. Hopeaa tuli puomilta ja permannolta. Nuoremmissa Vera Onatsun parhaat sijoitukset olivat hypyn hopea ja permannon ja nojapuiden pronssi. E-luokassa ensimmäistä kertaa kilpaillut Senni Kuronen sijoittui heti upeasti 10 parhaan joukkoon ollen neliottelussa sijalla 10! B-D-luokkien kovatasoisissa kisoissa KRV:n parhaat sijoitukset olivat Maija Ruopion 9. sija B-lk nuoremmissa ja Saara Jaroman ja Kiia Remeksen 7. ja 8. sija D-lk vanhemmissa. Saara ja Kiia saivatkin taakseen hyvän viimeisen kilpailun D-luokassa, keväällä odottavat uudet tuulet E-luokassa!

Nyt kilparyhmäläiset ovat jo siirtyneet peruskuntokauden harjoitteluun. Ensi viikolla Timantit, Rubiinit, Ametistit ja Topaasit suuntaavat Kuortaneelle harjoittelemaan seuran omalle leirille yhdessä omien valmentajien kanssa. Tiedossa on mukava ja toivottavasti antoisa viikko hyvissä harjoitusolosuhteissa, kun Kuopiohalli taas sulkee ovensa lähes viikoksi. 

 

 

 

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset