Etusivu

110-vuotta liikuntaa
lähellä sinua

Tervetuloa Kuopion Reippaan Voimistelijoiden kotisivuille!

Vuosi 2016 on juhlavuosi seurassamme, vietämme 110-juhlavuottamme koko vuoden ajan! Täältä voit katsoa miten vietämme keväällä 2016 juhlavuottamme.

Kuopion Reippaan Voimistelijat ry on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä naisvoimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista seuroista. Viime toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkui n 1600 jäsentä.

KRV tarjoaa liikuntaa lähellä sinua. Tuntitarjonnassamme on monipuolisia ja laadukkaita tunteja kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille, niin tytöille kuin pojille, naisille kuin miehillekin.

Tervetuloa reippaaseen seuraan!

Löydät meidät myös Facebookista sekä Instagrammista!

 

Uutiset

Seuramme lomailee 1.7-31.7.2016

Seura nauttii lomasta ja kerää voimia uuteen kauteen heinäkuun ajan. Sähköpostia luemme harvakseltaan ja puhelimeen vastaamme palattuamme lomalta. Seuratuntien suunnittelu alkaa olemaan loppusuoralla ja luvassa on paljon uutta mm. aikuisille Lavista. Ohjaajan paikkoja on vielä vapaana, jos kiinnostaa niin ota

Posted in Yleinen | Leave a comment

Kesälläkin jumpataan!

Seuramme järjestämät suositut KESÄJUMPAT ovat omalla salillamme (Kauppakatu 40-42) maanantaisin klo 17- 18 ja torstaisin klo 18- 19. Hinta 4 € / jumppa. Viimeinen kerta on 25.8. Tervetuloa hikoilemaan kesäaikanakin!

Posted in Yleinen | Leave a comment

Iina Ruuskanen Minorit-valmennusryhmään

Onnittelut Iinalle ja valmentajille! Iina Ruuskanen siis valittiin neljä päivää kestäneen testileirin perusteella naisten telinevoimistelun Minorit-valmennusryhmään. Minoriryhmän tarkoituksena on saada kunkin ikäluokan lahjakkaat ja motivoituneet voimistelijat harjoittelemaan yhdessä, eri valmentajien ohjauksessa. Tavoitteena on opettaa ja valmistaa nuoria voimistelijoita maajoukkueleiritoimintaan, kehittää

Posted in Yleinen | Leave a comment

 

 

terveystalo