Etusivu

110 vuotta liikuntaa
lähellä sinua

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä voimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista urheiluseuroista. Kuluvalla toimintakaudella KRV:n tunneilla liikkuu jo yli 1600 jäsentä.

KRV tarjoaa liikuntaa lähellä sinua. Tuntitarjonnassamme on monipuolisia ja laadukkaita tunteja kaikenikäisille ja tasoisille liikkujille sekä harrastajille että kilpavoimistelijoille - tytöille, pojille, naisille ja miehille. Tervetuloa reippaaseen seuraan!

Löydät meidät myös Facebookista sekä Instagrammista

Kevätkausi käynnistynyt seurassamme ja kausi kestää 14.5.2017 saakka

Tervetuloa liikkumaan reippaaseen seuraan! Huomioithan aikuistenpuolen tuntitarjonnan muutokset, katso päivitetty lukujärjestys: aikuiset - tuntitarjonta. Seuraathan säännöllisesti myös linkkiä: ajankohtaista - peruutukset / muutokset tunneillamme.

Toimiston aukioloaikojen poikkeukset jatkuvat. Keskiviikkona 29.3.2017 toimisto on suljettu. 

Toimisto on poikkeuksellisesti suljettu tiistaina 28.3.2017. Olemme sporttikiertueella!

 

Uutiset

Etsimme Valmennuspäällikköä

Etsimme Valmennuspäällikköä Voimistelun ja Kuopion Reippaan Voimistelijoiden vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Palkkaamme seuraan Valmennuspäällikön täysipäiväiseen työsuhteeseen, koska haluamme panostaa entistä vahvemmin seuran valmennukseen ja toiminnan kehittämiseen.     Lue lisää    

Posted in Yleinen | Leave a comment

Sunnuntain jumppacoktail tunnin teemat

Sunnuntaisin omalla salilla klo 11.00-12.00 jumppacoktail-tunnin tulevat teemat ja ohjaajat: 26.3.: Kahvakuula, Matti. 2.4.: Dance, Eveliina. 9.4.: Kiinteytys, Heini. 16.4.: Pääsiäinen, EI TUNTIA. 23.4.: Kahvakuula, Matti. 

Posted in Yleinen | Leave a comment

Reipas Aamu Perheille jatkaa ja laajenee

Reipas Aamu on perheiden maksuton ja avoin kohtaamispaikka, jossa on mahdollista tavata muita lapsiperheitä ja liikkua ohjatusti ja omaehtoisesti. Viime vuoden toiminut Reipas Aamu Perheille jatkaa edelleen kokoontumistaan Kuopion Reippaan Voimistelijat ry:n salilla. Lisäksi Perheiden Reippaan Aamun kokoontumiset alkavat Kallaveden

Posted in Yleinen | Leave a comment

 

 

 

Yhteystiedot

toimisto@krv.fi
044 3535 933
Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kevätkausi 9.1.-14.5.2017

Hiihtoloma vko 10 eli 6.-12.3.2017
Hiihtolomalla toimisto suljettu