KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Essi Hyväriselle pronssia permannon SM-finaaleista

Naisten telinevoimistelun SM-kilpailuissa Kuopion Reippaan Voimistelijoita edustivat Cassandra Kapanen (2000) ja Essi Hyvärinen (1999) naisten sarjassa sekä Iina Ruuskanen (2004) junioreissa. Kisaviikonloppu Tuusulassa oli kolmikolle kauan odotettu kilpailukauden päätavoite, ja tytöt suoriutuivatkin kisoista erinomaisesti!

JSM-kisojen ensikertalainen Iina pääsi hienosti finaaliin hypyssä ja lempitelineellään permannolla ollen loistavasti karsinnan kolmas molemmilla telineillä kovatasoisessa kilpailussa. Lauantain finaalissa Iina sijoittui hypyssä onnistuneilla ja lennokkailla tsukahara-hypyillään neljänneksi, jääden mitalista vain 0,017 pisteen verran! Permannolla Iina kilpaili vasta toista kertaa uuden liikkeensä taaksepäin tuplavoltin kanssa, mutta suorituspuhtaus, korkeus ja alastulon varmuus olivat jo kuin kokeneella kilpailijalla. Iina kaatui harmillisesti viimeisessä volttisarjassaan ja joutui näin luopumaan permannon mitalihaaveista sijoittuen kahdeksanneksi, mutta ensi vuonna Iina on ehkä JSM-kilpailun kovimpia haastajia. 

Cassandra teki puomilla kilpailukauden vahvimman suorituksensa, mutta vaikeuspisteiltään vielä hieman vajaalla sarjalla irtosi tällä kertaa 17. sija. Permannolla hieman epäonninen sarja riitti 16. sijaan. Essi kilpaili ehjän kisan ja sijoittui neliottelussa loistavasti 8. sijalle. Essi oli puomin 9. ja permannon 5. ja pääsi permannon telinefinaaliin, jossa jännittävä ja tiukka kilpailu huipentui Essin pronssimitaliin. Essi uusi viimevuotisen pronssinsa tyylikkäästi, ja kaunis ja varma permantosarja saikin jälleen paljon kehuja osakseen. Essin periksiantamaton ja ahkera työ näkyi taas mahtavana menestyksenä SM-kilpailuissa!

Koko seura onnittelee Essiä, Iinaa ja Cassandraa! Nämä suunnannäyttäjät jatkavat KRV:n voimistelijoiden tien raivaamista kohti kansallista kärkeä!

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset