KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Annika Urvikko mukaan Kuopion Reippaan Voimistelijoiden valmentajatiimiin

Kuopion Reippaan Voimistelijat aloittaa elokuussa yhteistyön Suomen menestyneimmän telinevoimistelijan Annika Urvikon, 27, kanssa.

Annika tulee avustamaan seuran valmennuksen suunnittelussa ja kehittämisessä. Hän tukee valmentajien ja ohjaajien työtä mm. osallistumalla ryhmien leirityksiin ja koulutuksiin.

Urvikko opiskelee viidettä vuotta liikuntapedagogiikkaa Jyväskylässä ja edustaa Tampereen Voimistelijoita. Hän aloitti voimistelun 7-vuotiaana ja kilpailee edelleen opintojen ehdoilla. Toukokuun SM-kisoissa hän nappasi kaksi kultamitalia lisää palkintokaappiinsa suosikkitelineillään hypyssä ja permannolla.

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden toiminnanjohtaja Minna Huuskonen iloitsee uudesta rekrytoinnista.

"Voimistelun ja seuran vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Haluamme panostaa entistä vahvemmin valmennuksen ja toiminnan kehittämiseen ja Annikan palkkaaminen on tärkeä osa tätä kehitystyötä."

Annika on innoissaan uudesta yhteistyöstä KRV:n kanssa.

"Uskon, että omasta 20-vuotisesta voimistelijaurastani on paljon hyötyä nuorten voimistelijoiden ja ohjaajien parissa työskennellessäni. Olen erityisesti kiinnostunut seuratyöstä ja urheilun hallinnollisesta puolesta. Kuopion Reippaan Voimistelijat on iso seura, jossa pääsen oppimaan asioita monella tasolla."

Annikan parhaat saavutukset:

  • Suomen edustaja Lontoon olympialaisissa vuonna 2012
  • Maailmancupin osakilpailujen palkintokorokkeelle Urvikko on noussut viidesti
  • Eniten suomenmestaruuksia neliottelussa (kuusi SM-kultaa vuosina 2007-2011 sekä 2015) ja yhteensä 17 suomenmestaruutta neliottelussa ja telinekohtaisissa kilpailuissa
Julkaistu kohteessa Yleinen