Kesäjumpat käynnistyneet!

Omalla salilla jumpataan myös kesäaikana!  Kesäjumpat pidetään maanantaisin klo 17-18 ja torstaisin klo 18-19. Tunnit ovat kaikille avoimia ja osallistumismaksu on 4 €/ tunti. Katso ohjaajat linkistä: Aikuiset - Kesä 2017. Tervetuloa! 

Julkaistu kohteessa Yleinen

Reipas Aamu perheille ulkoilee

Reipas Aamu perheille kokoontuu ulkoilemaan!

Tapaamme Kallaveden kirkolla osoitteessa Rauhalahdentie 21, keskiviikkona 7.6.2017 klo 9. Ohjelmassa on ulkoilua ja yhteistä liikkumista. Omat eväät mukaan! Kahvia ja teetä tarjolla.

Julkaistu kohteessa Yleinen

Annika Urvikko mukaan Kuopion Reippaan Voimistelijoiden valmentajatiimiin

Kuopion Reippaan Voimistelijat aloittaa elokuussa yhteistyön Suomen menestyneimmän telinevoimistelijan Annika Urvikon, 27, kanssa.

Annika tulee avustamaan seuran valmennuksen suunnittelussa ja kehittämisessä. Hän tukee valmentajien ja ohjaajien työtä mm. osallistumalla ryhmien leirityksiin ja koulutuksiin.

Urvikko opiskelee viidettä vuotta liikuntapedagogiikkaa Jyväskylässä ja edustaa Tampereen Voimistelijoita. Hän aloitti voimistelun 7-vuotiaana ja kilpailee edelleen opintojen ehdoilla. Toukokuun SM-kisoissa hän nappasi kaksi kultamitalia lisää palkintokaappiinsa suosikkitelineillään hypyssä ja permannolla.

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden toiminnanjohtaja Minna Huuskonen iloitsee uudesta rekrytoinnista.

"Voimistelun ja seuran vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Haluamme panostaa entistä vahvemmin valmennuksen ja toiminnan kehittämiseen ja Annikan palkkaaminen on tärkeä osa tätä kehitystyötä."

Annika on innoissaan uudesta yhteistyöstä KRV:n kanssa.

"Uskon, että omasta 20-vuotisesta voimistelijaurastani on paljon hyötyä nuorten voimistelijoiden ja ohjaajien parissa työskennellessäni. Olen erityisesti kiinnostunut seuratyöstä ja urheilun hallinnollisesta puolesta. Kuopion Reippaan Voimistelijat on iso seura, jossa pääsen oppimaan asioita monella tasolla."

Annikan parhaat saavutukset:

  • Suomen edustaja Lontoon olympialaisissa vuonna 2012
  • Maailmancupin osakilpailujen palkintokorokkeelle Urvikko on noussut viidesti
  • Eniten suomenmestaruuksia neliottelussa (kuusi SM-kultaa vuosina 2007-2011 sekä 2015) ja yhteensä 17 suomenmestaruutta neliottelussa ja telinekohtaisissa kilpailuissa
Julkaistu kohteessa Yleinen

Yhteystiedot

toimisto@krv.fi
044 3535 933
Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kevätkausi 9.1.-14.5.2017

Hiihtoloma vko 10 eli 6.-12.3.2017
Hiihtolomalla toimisto suljettu