KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Aikuisten startti torstaina 31.8.2017

Tervetuloa Aikuisten starttiin omalle salille torstaina 31.8.2017 klo 17-20. Ilmoittautuminen uudelle kaudelle on avattu jäsenrekisteriin, ilmoittaudu mukaan ja lunasta korttisi samalla. Maksuvälineenä käy myös pankkikortti sekä smartum liikuntasetelit. 

Ohjelmassa:

Klo 17-17.55 KIINTEYTYS, Paula Kari

Klo 18-18.55 LAVIS, Merja Pehkonen

Klo 19-20 BODYBALANCE, Sonja Vepsäläinen

Startti-illan tunnit kaikille avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa aloittamaan reipas uusi kausi! 

Julkaistu kohteessa Yleinen

Alien-ryhmän Pieni Lento -esitys hurmasi Norjassa

KRV Dancen Alien-ryhmä kilpaili Gym for Life tapahtumassa Norjassa heinäkuun lopulla. Pieni Lento -esitys hurmasi paikanpäällä ja livestreamin seuraajat kautta ympäri maailman. Kannustusjoukkojenkin hurraus Norjassa kuului kirkkaana kotikatsomoihin saakka. Tuloksena upeasta esityksestä pienten osallistujaryhmien kilpailussa (47 osallistujaa) hopea-kategoria. Paljon onnea Alienille ja koko tiimille!

Kansainvälinen Voimisteluliitto FIG järjestää Gym for Life -tapahtuman joka neljäs vuosi. Gym For Lifessa yhdistyvät suurtapahtuman yhteishenki sekä kisailun tunnelma. Tapahtuman sydämenä on näytöskisailu, jossa voivat kilpailla kaikki voimistelua tai tanssia harrastavat ryhmät. 

Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin 25. – 30.7.2017 Norjan Vestfoldissa teemalla ”Rhythm of the Waves”. Tapahtumaan osallistui 150 suomalaista 7 voimisteluseurasta: Iisalmen Naisvoimistelijoista, Kuopion Reippaan Voimistelijoista, Käpylän Voimistelijat, Mäntyharjun Virkistyksestä Olarin Voimistelijoista, Riihimäen Voimistelu ja Liikuntaseurasta, Sodankylän Kisasiskoista sekä Sirkus Keikauksesta.

Lisää kuvia Alienin matkasta löydät Kuvagalleriasta.

 

Julkaistu kohteessa Yleinen

Kesäjumpat käynnistyneet!

Omalla salilla jumpataan myös kesäaikana!  Kesäjumpat pidetään maanantaisin klo 17-18 ja torstaisin klo 18-19. Tunnit ovat kaikille avoimia ja osallistumismaksu on 4 €/ tunti. Katso ohjaajat tästä. Tervetuloa! 

Julkaistu kohteessa Yleinen

Reipas Aamu perheille ulkoilee

Reipas Aamu perheille kokoontuu ulkoilemaan!

Tapaamme Kallaveden kirkolla osoitteessa Rauhalahdentie 21, keskiviikkona 7.6.2017 klo 9. Ohjelmassa on ulkoilua ja yhteistä liikkumista. Omat eväät mukaan! Kahvia ja teetä tarjolla.

Julkaistu kohteessa Yleinen

Annika Urvikko mukaan Kuopion Reippaan Voimistelijoiden valmentajatiimiin

Kuopion Reippaan Voimistelijat aloittaa elokuussa yhteistyön Suomen menestyneimmän telinevoimistelijan Annika Urvikon, 27, kanssa.

Annika tulee avustamaan seuran valmennuksen suunnittelussa ja kehittämisessä. Hän tukee valmentajien ja ohjaajien työtä mm. osallistumalla ryhmien leirityksiin ja koulutuksiin.

Urvikko opiskelee viidettä vuotta liikuntapedagogiikkaa Jyväskylässä ja edustaa Tampereen Voimistelijoita. Hän aloitti voimistelun 7-vuotiaana ja kilpailee edelleen opintojen ehdoilla. Toukokuun SM-kisoissa hän nappasi kaksi kultamitalia lisää palkintokaappiinsa suosikkitelineillään hypyssä ja permannolla.

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden toiminnanjohtaja Minna Huuskonen iloitsee uudesta rekrytoinnista.

"Voimistelun ja seuran vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Haluamme panostaa entistä vahvemmin valmennuksen ja toiminnan kehittämiseen ja Annikan palkkaaminen on tärkeä osa tätä kehitystyötä."

Annika on innoissaan uudesta yhteistyöstä KRV:n kanssa.

"Uskon, että omasta 20-vuotisesta voimistelijaurastani on paljon hyötyä nuorten voimistelijoiden ja ohjaajien parissa työskennellessäni. Olen erityisesti kiinnostunut seuratyöstä ja urheilun hallinnollisesta puolesta. Kuopion Reippaan Voimistelijat on iso seura, jossa pääsen oppimaan asioita monella tasolla."

Annikan parhaat saavutukset:

  • Suomen edustaja Lontoon olympialaisissa vuonna 2012
  • Maailmancupin osakilpailujen palkintokorokkeelle Urvikko on noussut viidesti
  • Eniten suomenmestaruuksia neliottelussa (kuusi SM-kultaa vuosina 2007-2011 sekä 2015) ja yhteensä 17 suomenmestaruutta neliottelussa ja telinekohtaisissa kilpailuissa
Julkaistu kohteessa Yleinen

100 Minnaa eli Minnan päivän piknik

 

http://savonsanomat.menoinfo.fi/kuopio/yhdistykset/100-minnaa-eli-minnan-paivan-piknik/717694?nocache=1&skipupdate=1

Julkaistu kohteessa Yleinen

Essi Hyvärinen nappasi yllätyspronssia SM-permannolla

Vas. valmentaja Jenni Turunen. keskellä SM-pronssimitalisti Essi Hyvärinen ja oik. valmentaja Erika Pakkala

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden Essi Hyvärinen, 17, teki loistosuorituksen sunnuntaina Jyväskylässä järjestetyissä telinevoimistelun SM-kisoissa ja voimisteli naisten SM-kilpailuissa permannolta pronssia. Hänen suorituksensa sai paitsi valmentajat myös tuomarit kyyneliin.

Essi ei hermoillut vaikka joutui kisaamaan kovassa seurassa. Permannon voitti kokenut ja olympialaisissakin kisannut Annika Urvikko, jolle Essi hävisi vain vaivaiset 0,166 pistettä. Kisa oli huipputasainen: kaikki kuusi finalistia olivat puolen pisteen sisällä.
"Olemme yhdessä valmentajaparini Jenni Turusen kanssa huippuonnellisia Essin mitalista. Hän on ahkera ja tunnollinen treenaaja ja hän on tämän mitalin kovalla työllä ansainnut. Tiesimme, että Essillä on hyvänä päivänä mahdollisuus permannon finaalipaikkaan, mutta mitalista emme uskaltaneet unelmoida", kertoo valmentaja Erika Pakkala, joka on itsekin permannon moninkertainen suomen mestari. Keväällä Kuopio-halliin vuosien odotuksen jälkeen asennettu täysimittainen kanveesi on luonnollisesti helpottanut treenaamista ja seurassamme panostetaan tällä hetkellä kovasti telinevoimisteluun, iloitsee Pakkala.

Tarkat katsojat varmasti huomasivat, että tuomaritkin kyynelehtivät Essin suorituksen jälkeen liikuttuneiden valmentajien lisäksi. Essi tulkitsi kauniisti musiikkia ja eläytyi siihen täydestä sydämestään, mikä välittyi tuomareille saakka.

Vuosi sitten selkävaivoista ja välilevyn pullistumasta kärsinyt Essi ei uskaltanut viime kesänä ajatella edessä olevia SM-kisoja. Neliottelun 7.sija oli tästä syystä upea suoritus.
"Koko kesän ja syksyn jouduin välttelemään kaikkia taivutuksia ja tärähdyksiä ja treenasin puoli vuotta voimaa, permannon piruetteja ja vähän nojapuita eli kaikkea mikä ei sattunut selkään. Ehkä juuri tämän takia en ollut asettanut itselleni tämän viikonlopun SM-kisaan mitään odotuksia ja voimistelin hyvällä fiiliksellä."

KRV:sta SM-kisoissa nähtiin myös junioreissa kisannut Saara Ruoppi, 14, ja naisten sarjassa ensimmäistä vuotta kisannut Camilla Kapanen, 16. Saara onnistui tasaisen varmasti kaikilla neljällä telineellä, mikä on sinällään jo erinomainen suoritus nuorelta voimistelijalta näin isossa kisassa, totesi Jenni Turunen, joka valmentaa Saaraa yhdessä Erika Pakkalan kanssa. Sarjojen vaikeus ei vielä aivan riittänyt telinefinaaleihin saakka, mutta nyt on vuosi aikaa lisätä uusia liikkeitä. Tähtäin on ensi vuoden SM-kisoissa, jolloin Saara kisaa vielä junioreiden sarjassa.

Vas. Camilla Kapanen ja Essi Hyvärinen

Camilla Kapanen kisasi ensimmäistä vuotta naisten sarjassa ja sijoittui hienosti mielitelineellään hypyssä sijalle 7.

Voimistelun SM-kilpailut käytiin 12. – 14.5. Jyväskylässä. SM-kilpailut on voimistelun suurtapahtuma, joka järjestetään kahden vuoden välein. Tapahtuma kokoaa kaikki voimistelun kilpailulajit yhteen. Kilpailuissa ratkaistiin mestaruudet kahdeksassa lajissa: miesten ja naisten telinevoimistelussa, joukkuevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, akrobatiavoimistelussa, TeamGymissä, trampoliinivoimistelussa sekä kilpa-aerobicissa.

Julkaistu kohteessa Yleinen