KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Aikuisten TUNTITARJONTA kaudelle 2018-2019 on JULKAISTU

Uuden kauden TUNTITARJONTA on julkaistu! Syyskausi käynnistyy maanantaina 3.9.2018. Tervetuloa reippaaseen seuraan mukaan!
Linkki lukujärjestykseen:

KRV Aikuiset kausi 2018-2019

Julkaistu kohteessa Yleinen

Toimiston kesäkuun lopun ja heinäkuun aukiolot

KRV:n toimisto on avoinna juhannuksen jälkeen tiistaihin 26.6.2017 saakka seuraavasti:

Ma 25.6.2018  klo 9-13
Ti 26.6.2018 klo 9-12

Toimisto on suljettu keskiviikosta 27.6.2018 alkaen ja avautuu jälleen tiistaina 31.7.2018 klo 12.

Reipasta ja liikunnallista kesää!

/KRV ry

Julkaistu kohteessa Yleinen

Iina Ruuskanen valittu A-maajoukkueeseen!

KRV:n seuran historian ensimmäisenä telinevoimistelijana Iina Ruuskanen on valittu tyttöjen A-maajoukkueeseen!

Vuonna 2004 syntynyt maajoukkuelinjan 3-luokan voimistelija Iina valittiin ryhmään kilpailumenestyksen perusteella. Iina menestyi keväällä hienosti ensimmäisissä SM-kilpailuissaan ja katsastuskilpailuissa. Iina on aiemmin kuulunut maajoukkueen esivalmennusryhmiin Minorit kaudella 2016-2017 ja Bemarit kaudella 2017-2018. 

Iina on ahkera ja päättäväinen harjoittelija, jolla on hyvät kilpailuhermot ja rohkeutta kokeilla uusia liikkeitä. Iinan vahvuuksia ovat hyvän liiketajun lisäksi kimmoisuus ja räjähtävyys erityisesti hypyssä ja permannolla. 

Koko seura onnittelee Iinaa loistavasta saavutuksesta ja toivottaa tsemppiä ja harjoitteluintoa myös jatkossa!

Kuva: Hannu Sipilä

 

 

Julkaistu kohteessa Yleinen

Tavara-arpajaiset

KRV:n tavara-arpajaiset. 

Pääpalkintona RaneSportin lahjoittama 7-vaihteinen Crescent- merkkinen polkupyörä. Lisäksi paljon muita hyviä palkintoja, kuten ensi vuoden jäsenkortteja, seuratuotteita, Sokos Hotels-lahjakortti, Ravintola Sorrenton lahjakortteja, Hotelli Savonian lahjakortti, treenikasseja, juomapulloja, "jumppaämpäreitä" ja muuta hauskaa ja liikunnallista. 

Myyntiaika 30.5.18-19.6.18

Arpoja myynnissä toimistolla ja joukkueilla.

Julkaistu kohteessa Yleinen

Kuopion Reippaan Voimistelijat hakee joukkuevoimistelun päävalmentajaa

Tervetuloa reippaaseen seuraan!

Voimistelun ja Kuopion Reippaan Voimistelijoiden vetovoimaisuus näkyy seuran voimistelija- ja joukkuemäärässä. Palkkaamme päävalmentajan joukkuevoimisteluun, koska haluamme panostaa entistä vahvemmin lajiin sekä vahvistaa nykyistä valmennustiimiä.

Valmennuspäällikön tärkein työtehtävä on valmennuksen ja valmennusjärjestelmän ohjaaminen ja kehittäminen sekä valmentajien ja ohjaajien tukeminen työssään. Apunaan hänellä on seuran päätoiminen toiminnanjohtaja, aktiivinen johtokunta ja lajia tavoitteellisesti kehittävät joukkuevoimisteluvalmentajat. Lisäksi päävalmentaja vastaa erikseen sovittavien joukkueiden valmennuksesta. Tehtävä on sopimuksen mukaan vakituinen tai määräaikainen. Työ on kokopäivätyö.

Tällä hetkellä joukkuevoimistelijat harjoittelevat lähialueen kouluilla. Kuopion Reippaan Voimistelijat tekee koko ajan töitä olosuhteiden kehittämiseksi. Kuopioon on suunnitteilla uusi monitoimiareena, jonne kaavaillaan harjoitustiloja joukkuevoimistelijoille ja mahdollisia muita joukkuevoimistelun harjoitustilamahdollisuuksia kartoitetaan. Päävalmentaja pääsee osallistumaan tähän olosuhdetyöhön joukkuevoimistelun tiimin ja johtokunnan kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään jo elokuussa 2018.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 21.6.2018 mennessä osoitteeseen krvrekry@gmail.com. Liitä hakemukseesi palkkatoive. Tarvittaessa lisätietoja antavat joukkuevoimistelutiimin ja johtokunnan jäsen Pia Ålander p. 050 3562474 sekä toiminnanjohtaja Minna Huuskonen p. 044 2350635.

Kuopion Reippaan Voimistelijat on yksi maamme vanhimmista suomenkielisistä voimisteluseuroista ja yksi alueensa suurimmista urheiluseuroista. KRV:n tunneilla liikkuu yli 1 800 jäsentä. Seura on Suomen Olympiakomitean sertifioima Tähtiseura. Telinevoimistelun ja joukkuevoimistelun lisäksi seuran kilpalajeja ovat TeamGym, kilpa-aerobic sekä tanssi.

 

 

Julkaistu kohteessa Yleinen

Kesäjumpille tuntimuutoksia / perutuksia

Kesäjumpat ovat käynnistyneet upeasti aurinkoisissa ja lämpöisissä tunnelmissa, hienoa, kun olet tunneille mukaan päässyt! Huomioithan nämä tulevat muutokset lähiviikkojen aikana:

Tiistaina 5.6. klo 17-18 Kiinteytyksen ohjaa Hanna Hirvonen.
Torstaina 7.6. klo 17-18 RPV:n ohjaa Heidi Kotilainen.

Tiistaina 12.6. klo 17-18 Kiinteytyksen ohjaa Elina Niinimaa.
HUOM!! Kuopio tanssii ja soi- tapahtuman aikana (13.6.-18.6.) KRV:n salissa varauksia, jotka vaikuttavat tuntitarjontaamme seuraavasti:
Keskiviikkona 13.6. Kesäjumppa klo 8.30-9.30 (AIKA muutos!!). Venyttely PERUTTU!
Torstaina 14.6. klo 10-13 tunnit PERUTTU (Steppi-pumppi, tasapaino ja kuntotunti). RPV-tunti klo 18-19 ohjaa Heidi Kotilainen (AIKA muutos!!).

Maanantaina 18.6. klo 16.30-17.30 Kuntojumppa PERUTTU, klo 17.30-18.30 Kiinteytys normaalisti, ohjaa Heidi Kotilainen.
Tiistaina 19.6. klo 17.30-18.30 Kiinteytyksen ohjaa Annina Kauppinen.
Torstaina 21.6. klo 17-18 RPV:n ohjaa Hanna Hirvonen.

Tiistaina 26.6. klo 17-18 Kiinteytyksen ohjaa Heidi Kotilainen.
Torstaina 28.6. Seuran järjestämän leirin vuoksi, aamupäivätunnit klo 10-13 PERUTTU (Steppi-pumppi, tasapaino ja kuntotunti). Klo 17-18 RPV:n ohjaa Heidi Kotilainen.

Julkaistu kohteessa Yleinen

Essi Hyväriselle pronssia permannon SM-telinefinaaleista!

Naisten telinevoimistelun SM-kilpailuissa Kuopion Reippaan Voimistelijoita edustivat Cassandra Kapanen (2000) ja Essi Hyvärinen (1999) naisten sarjassa sekä Iina Ruuskanen (2004) junioreissa. Kisaviikonloppu Tuusulassa oli kolmikolle kauan odotettu kilpailukauden päätavoite, ja tytöt suoriutuivatkin kisoista erinomaisesti!

JSM-kisojen ensikertalainen Iina pääsi hienosti finaaliin hypyssä ja lempitelineellään permannolla ollen loistavasti karsinnan kolmas molemmilla telineillä kovatasoisessa kilpailussa. Lauantain finaalissa Iina sijoittui hypyssä onnistuneilla ja lennokkailla tsukahara-hypyillään neljänneksi, jääden mitalista vain 0,017 pisteen verran! Permannolla Iina kilpaili vasta toista kertaa uuden liikkeensä taaksepäin tuplavoltin kanssa, mutta suorituspuhtaus, korkeus ja alastulon varmuus olivat jo kuin kokeneella kilpailijalla. Iina kaatui harmillisesti viimeisessä volttisarjassaan ja joutui näin luopumaan permannon mitalihaaveista sijoittuen kahdeksanneksi, mutta ensi vuonna Iina on ehkä JSM-kilpailun kovimpia haastajia. 

Cassandra teki puomilla kilpailukauden vahvimman suorituksensa, mutta vaikeuspisteiltään vielä hieman vajaalla sarjalla irtosi tällä kertaa 17. sija. Permannolla hieman epäonninen sarja riitti 16. sijaan. Essi kilpaili ehjän kisan ja sijoittui neliottelussa loistavasti 8. sijalle. Essi oli puomin 9. ja permannon 5. ja pääsi permannon telinefinaaliin, jossa jännittävä ja tiukka kilpailu huipentui Essin pronssimitaliin. Essi uusi viimevuotisen pronssinsa tyylikkäästi, ja kaunis ja varma permantosarja saikin jälleen paljon kehuja osakseen. Essin periksiantamaton ja ahkera työ näkyi taas mahtavana menestyksenä SM-kilpailuissa!

Koko seura onnittelee Essiä, Iinaa ja Cassandraa! Nämä suunnannäyttäjät jatkavat KRV:n voimistelijoiden tien raivaamista kohti kansallista kärkeä!

    

Iina Ruuskanen ja valmentajat                         Essi Hyvärinen ja valmentajat                                        Essi Hyvärinen ja Cassandra Kapanen

Iina Ruuskanen (kuva Hannu Sipilä)

 

Julkaistu kohteessa Yleinen