KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Muutoksia toimiston aukiolo ajoissa viikolla 39

Keskiviikkona 26.9. toimisto on avoinna klo 9 -14

Torstaina 27.9. toimisto on suljettu.

Muutoin toimisto on avoina normaalisti.

Julkaistu kohteessa Yleinen

World Gymnaestrada 2019 Itävallassa – ilmoittaudu 7.10. mennessä!

Kuopion Reippaan Voimistelijat osallistuu ensi kesänä World Gymnaestradaan, joka järjestetään Itävallan Dornbirnissä 7.-13.7.2019.

Kuopion Reippaan Voimistelijoiden osallistumismahdollisuudet:
* Kenttäohjelmat: Energian ympäröimä (yläasteikäiset), Elämän voima (naiset; kaksi roolia) ja Ilon myrsky (aikuiset kuntoliikkuja, huom. ohjaaja puuttuu vielä)
* Itsenäisesti harjoiteltava World Team -kenttäohjelma. (Opetusvideo netissä)
* Turistina/huoltajana/ohjaajana
* Kaupunkilavoilla esiintyjänä
* FIG-gaalan esiintyjänä (vahvan tanssin ja tanssillisen voimistelun omaaville 18-v. täyttäneille, harjoitusmahdollisuus 6.10. Helsinki ja 13.-14.10. Kisakallio)

Tapahtumaa suositellaan 12-vuotta täyttäneille.

Tapahtumaan ilmoittautuminen on alkanut ja sitova ilmoittautuminen tulee tehdä 7.10.2018 mennessä, jonka jälkeen KRV tilaa lentoliput. Voimisteluliittoon  KRV tekee ilmoittautumiset 1.12. mennessä.

KRV:n yhteyshenkilönä eli Gymppina toimii Marika Makkonen.

Lue lisää aikataulusta, kustannuksista ja peruutusehdoista kohdasta World Gymnaestrada / Osallistuminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Marika Makkonen, puh. 050 499 4444, marika.makkonen@krv.fi

Iloa, elämyksiä ja kansainvälistä tunnelmaa

World Gymnaestrada on kansainvälisen voimisteluliiton FIG:n järjestämä voimistelun suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen koko voimisteluperheen. Seuraava World Gymnaestrada järjestetään Itävallan Dornbirnissä 7.-13.7.2019, ja tapahtumaan odotetaan 20 000 osallistujaa yli 50 maasta. Tapahtuma järjestetään neljän vuoden välein, ja edellisen kerran Gymnaestrada järjestettiin Helsingissä kesällä 2015. Tapahtuma ei sisällä kilpailua, vaan edustettuna ovat kaikki voimistelulajit erilaisten esitysohjelmien muodossa. Valokeilassa on harrastajia ja huippuja rinnakkain kaikista maanosista - milloin estradilla muutaman kymmenen ryhmissä, milloin taas tuhansien joukossa.  


Suomesta tapahtumaan odotetaan noin 2 000 osallistujan joukkoa. Suomalaiset esiintyvät kaupunkilavoilla, hallinäytöksissä, kenttäohjelmissa ja iltanäytöksistä - lisätietoa tällä sivustolla! Lisäksi pääset nauttimaan tapahtuman tunnelmasta, kansainvälisestä voimisteluosaamisesta sekä monipuolisesta Itävallasta. Ilmoittautumiset kerätään syksyn aikana, lisätietoja tarkemmasta aikataulusta saat omasta voimisteluseurastasi. Tarkemmat tiedot itse tapahtumasta löydät englanniksi paikallisen järjestäjän sivuilta.

Lisätietoja tapahtumaan osallistumisesta tullaan päivittämään omalle nettisivustolle, joka löytyy osoitteesta: https://www.voimistelu.fi/fi/World-Gymnaestrada-2019

Tapahtumasta voit lukea lisää myös Facebookista tai paikallisen järjestäjän sivuilta:

www.facebook.com/wg2019
www.wg2019.at

Julkaistu kohteessa Yleinen

Lotta Pisto valittu Bemareihin

Lotta Pisto (2003) on valittu maajoukkueen esivalmennusryhmä Bemareihin. Bemarit-valmennusryhmä on tarkoitettu yli 13-vuotiaille voimistelijoille, jotka hakevat ryhmään testileirin kautta. Lotta onnistui elokuun testileirillä liike-, voima- ja liikkuvuustesteissä hienosti ja paikka ryhmään aukesi tänäkin vuonna. Lotta on kuulunut Bemareihin jo kaudella 2017-2018. Onnittelut Lotalle ryhmään valinnasta ja antoisaa vuotta Bemareissa!

 

 

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset

Aikuisille aloittaa uusi AKROBATIA ALKEET- ryhmä ma 10.9.2018

Iloisia uutisia aikuisten Akrobatiasta kiinnostuneille! Meillä aloittaa uusi ryhmä maanantaina 10.9.2018: Aikuisten Akrobatian Alkeet. Ryhmä kokoontuu Kuopio-hallilla maanantaisin klo 19.30-20.30. Ilmoittaudu ryhmään osoitteessa: www.jasentieto.fi - "aikuisten akrobatian alkeet UUSI".
Tervetuloa mukaan reippaaseen seuraan haastamaan itsesi!

Julkaistu kohteessa Yleinen

Safiirit-alkeiskilparyhmän täydennys

Safiirit on elokuussa toimintansa aloittanut telinevoimistelun alkeiskilparyhmä. Ryhmään on vapautunut muutama paikka. Ryhmässä harjoitellaan kaksi kertaa viikossa ja ensimmäisen vuoden aikana valmistaudutaan Stara-tapahtumaan ja suoritetaan voimisteluliiton merkkejä. Tähtäimenä on tavoitteellinen harjoittelu ja kilpailutoiminta tulevaisuudessa. Ryhmään voivat hakea 2009-2013-syntyneet tytöt.

Kiinnostuneet ohjataan ilmoittautumaan ryhmän valmentajalle Roosa Kasaselle sähköpostilla roosakasanen(a)hotmail.com. 

Ryhmän valmentajat valitsevat vapaille paikoille ryhmään sopivimmat voimistelijat, joilla on testiharjoituksen perusteella edellytyksiä harjoitella tavoitteellisesti alkeiskilparyhmässä. 

 

 

 

 

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset, Yleinen

Kauden STARTTI omalla salilla 1.9.2018 klo 12-15

Tervetuloa viettämään kauden STARTTI- tapahtumaa omalla salilla lauantaina 1.9.2018 klo 12-15. Mahdollisuus hankkia jäsenkortti uudelle kaudelle. Kaikille tunneille vapaa pääsy, nappaa kaveri mukaan! Etnofiilistelyä vetää KRVDance Academy. Tutustu myös heidän tarjontaan, samalla kausimaksulla kaikki tanssitunnitkin (lukujärjestyksen mukaan)!

TUNNIT:
klo 12.00-12.45 Etnofiilistelyä, Johanna Luomala
klo 13.00-13.45 Kiinteytys, Heidi Kotilainen
klo 14.00-14.45 Venyttely, Paula Kari

Julkaistu kohteessa Yleinen

Seitsemän voimistelijaa valtakunnallisella alueminorileirillä

Kesän viimeisellä koulujen lomaviikolla leireiltiin Kuortaneella valtakunnallisella alueminorileirillä. Valtakunnallinen leiri järjestetään kerran vuodessa, ja lisäksi eri alueet järjestävät kaksi muuta leiriä vuoden aikana. Kuopiosta on osallistuttu alueminoreille säännöllisesti. 8-12-vuotiaille tarkoitettujen alueminorien tarkoituksena on valmistaa voimistelijoita Minori-, Bemari- ja Maajoukkuetoimintaan, kouluttaa valmentajia ja saada alueellisesti ikäluokan lupaavat nuoret voimistelijat harjoittelemaan yhdessä. Leireille valitaan ikä- ja kilpailutuloskriteerit täyttäviä voimistelijoita. Leireilemään pääsi seitsemän voimistelijaa kustakin seurasta.

Tällä kertaa leiri kesti ensimmäisen kerran neljä päivää. Leirin ohjelma oli tiivis ja osallistujia oli lähes 90. Leirillä tytöt pääsivät telineharjoitusten lisäksi treenaamaan tanssia ja perusvoimistelua ja ohjelmaan kuului myös liikkuvuus- ja huoltava harjoittelu sekä uinti. Kaikki KRV:n tytöt olivat jo kokeneita leireilijöitä ja leirillä mukana olleen valmentajan Sarianne Julkusen mukaan leiri sujui pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta hyvin ja tytöt jaksoivat tsempata rankan leirin loppuun asti. Tytöt lähtivät kotiin taas monta kokemusta ja henkilökohtaista onnistumista rikkaampana. Leireilemässä olivat Timanteista Emmi Heiskanen ja Miitta Makkonen, Topaaseista Netta Järvinen, Iiris Mäkeläinen, Kiia Remes ja Vilma Pisto ja Ametisteista Emilia Kolehmainen. Vilma joutui valitettavasti jättämään leirin kesken sairastumisen takia. Onneksi uusia leirejä tulee vielä! Seuraava alueminorileiri järjestetään Kuortaneella joulukuussa.

Kuortaneen leiriputki jatkuu Rubiinien treenileirillä Ylivieskassa ja parin viikon kuluttua Bemaritestileirillä (yli 13-vuotiaiden leiritys) ja syyskuussa Iinan maajoukkueleirillä. Marraskuussa on tarkoitus vielä leireillä koko seuran kilparyhmien voimin Kuortaneella seuran omalla leirillä. Tsemppiä kaikille syyskauden leireille!

Julkaistu kohteessa Telinevoimistelun uutiset