Aikuisten ohjaajat

Aikuisten ohjaajat

Laura Forss

Laura Forss

Forss Laura
Olen ohjannut KRV:llä jo vuodesta 2005. Tunneillani ei tehdä vaikeita askelsarjoja, vaan nautitaan liikkumisesta helpoilla askelilla, pienillä sykkeen kohotuksilla ja tehdään tehokasta lihaskuntoa.
Tervetuloa tunnilleni!
Minna Huuskonen

Minna Huuskonen

Huuskonen Minna
Aloitin voimistelun Pyhäjärven Naisvoimistelijoissa 5-vuotiaana ja ohjaamisen  yläkouluikäisenä. Olen matkani varrella harrastanut ja ohjannut useassa seurassa, viimeiset vuodet Kuopion Reippaan Voimistelijoissa. Oma lajini on tanssillinen voimistelu. Kaudella 16-17 ohjaan kilpailevaa ja esiintyvää AINA -ryhmää sekä tanssillista voimistelua omalla salilla torstaisin.
  Hytönen Hertta
Vastaan kiltalaisten voimistelusta.
  Kari Paula
Päätyönä opetan liikuntaa ja terveystietoa yläkouluikäisille, vapaa-ajan hommina jumppaohjausta aikuisille. Jumppaohjaajana olen toiminut vuodesta 1998, ensin Kajaanin Elossa ja kymmenen viimeisintä vuotta Kuopion Reippaan Voimistelijoissa. Mieluiten ohjaan tanssillisia, latinalaisrytmeillä varusteltuja askellustunteja mutta jalkakipu on pakottanut hieman rauhoittamaan vauhtia. Tällä hetkellä ohjailen eniten lihaskuntopainotteisia tunteja sekä kehonhuoltoa. Oikeastaan mitä vain, tykkään kaikesta ohjaamisesta! Yritän käydä mahdollisimman paljon eri ohjaajien erilaisilla tunneilla, niitä ideoita sitten muokkailen omille tunneille sopivaksi. KRV on hieno, vanha ja arvokas seura, jossa hienoa olla mukana!
Heidi Kotilainen

Heidi Kotilainen

Kotilainen Heidi
Olen aikuisten puolen vastaava ja ryhmäliikunnanohjaaja aikuisten liikunnan puolella. Tulin seuraan vuonna 2010, jolloin aloitin ohjaamisen ja siitä asti liikunnan iloa saanut jakaa upeiden jumppaajien seurassa!
Minut tapaa omalla salillamme aina maanantai ja torstai- iltaisin, sekä silloin tällöin myös tuurattavien tuntien parissa. Reipasta mieltä ja liikuttavan hyvää oloa toivottelen jokaiselle tähän juhlavuoteemme!
Maria Lankinen

Maria Lankinen

Lankinen Maria
Hei, olen Maria ja vastaan johtokunnassa yhdessä Heidin kanssa aikuisten liikunnasta. Olen ollut seurassa jo reilusti yli 10 vuotta, ensin ohjaajana ja jo vuosia myös johtokunnassa. Edelleen irroittelen silloin tällöin sijaistamalla aikuisten tunteja. Olen peruskoulutukseltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja väitellyt tohtoriksi ravitsemuksen saralta. Näin ollen en malta olla työntämättä vispilääni soppaan seurankaan ravitsemusasioissa, vaan teen töitä myös sen eteen, että KRV:n voimistelijoilla ravitsemus tukisi kehittymistä ja antaisi puhtia niin treeniin kuin muuhunkin elämään. KRV on täynnä pinkkiä voimaa ja uskomatonta energiaa. Siksi sen toiminnassa on ilo olla mukana.
Heini Leväinen

Heini Leväinen

Leväinen Heini
Jumppaohjaajaurani alkoi vuonna 2003 Jyväskylässä, minkä jälkeen elämä kuljetti minut takaisin kotikaupunkiini Kuopioon. Reippaiden ohjaajatiimiin olen kuulunut vuodesta 2007 ja siitä lähtien säännöllisen epäsäännöllisesti olen ohjaillut kaikennäköisiä aikuisten tunteja. Ohjaan kuntojumppaa ja vähän muitakin aikuisten tunteja satunnaisesti. Ohjaajana olen reipas ja yritän olla iloinen ja jaksaa tehdä itsekin Tervetuloa tunneilleni, joissa päämääränä on kunnon hiki ja hyvä fiilis!
Taina Nenonen

Taina Nenonen

Nenonen Taina
Liikunta on aina kuulunut elämääni ja haluaisin sen kuuluvan kaikkien elämään!
Siirryin Kuopion Reippaan Voimistelijoihin Kuopion Naisvoimistelijoista syksyllä 2014 seurojen yhdistyessä. Toimin johtokunnassa ja sydäntäni lähellä on varsinkin ikääntyvien liikunta. Ohjaan joogaa ja ikivireää kuntotuntia.
 

Niemi Matti

Aloitin ohjaajana KRV:llä 2016 vuoden loppupuolella. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi Kuopiossa. Ohjaan maanantaisin kehonhuoltoa Snellmanin koululla ja keskiviikkoisin kahvakuulaa omalla salilla kevään 2017 ajan. Minut saattaa tavata myös satunnaisesti tuurailemasta muita tunteja. Tunneillani ei tehdä vaativia askelsarjoja vaan keskitytään hyvään suoritustekniikkaan. Mukaan saattaa tulla myös lisävinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.

Elina Niinimaa

Elina Niinimaa

Niinimaa Elina
Olen 39-vuotias kahden kouluikäisen lapsen äiti. Päivätöitä teen sosiaalialalla ja keskiviikkoisin ohjaan Krv:lla rpv-tuntia. Reippailla olen ohjannut aikuisten tunteja, kuntojumpasta rääkkiin, noin kahdeksan vuoden ajan.
Tavoitteena hyvä mieli, reipas olo ja jaksamista arkeen; jumpasta saa kaikkea tätä. Nähdään tunnilla!
Paula Nilsen

Paula Nilsen

Nilsen Paula
Kuopion Reppaan Voimistelijoiden ohjaajana olen toiminut vuodesta 2013. Ammatiltani olen fysioterapeutti ja personal trainer ja lisäoppia olen hakenut kouluttautumalla kahvakuulaohjaajaksi ja suorittamalla
aikuisliikunnan ammattitutkinnon. Tällä hetkellä minut löytää tuurailemasta  tunteja tarpeen vaatiessa.
Merja Pehkonen

Merja Pehkonen

 Pehkonen Merja
Ohjaan Latinobiciä ja Lavis-lavatanssijumppaa. Ohjaajana olen iloinen ja reipas, tanssivainen ja tunteiden tulkki. Seuraan tulin niin, että kysyin itse, että olisiko tarvetta Latinobic-tunnille.
Marja Pekkarinen

Marja Pekkarinen

 Pekkarinen Marja
Olen eläkkeellä oleva kirjastonhoitaja Kuopion yliopiston kirjastosta ja tieni Kuopion Reippaan Voimistelijoihin alkoi jo vuosikymmeniä sitten satujumpanohjaajana ja seuran puheenjohtajana muutaman vuoden. Kiireisien työvuosien aikana jatkoin rivivoimistelijana ja eläkkeelle siirryttyäni innostuin kurssittamaan itseäni seniorien ohjaajaksi ja sille tielle jäin, eli nyt ohjan 70 plus-jumppaa, tuolijumppaa ja Venytellen virkeäksi -jumppaa. Kaikki mukaan - meillä on kivaa !!!
Tanja Pihavaara

Tanja Pihavaara

 Pihavaara Tanja
Olen 27-vuotias Iisalmen naisvoimistelijoiden kasvatti, aloitin Reippaissa aikuisten ohjaajana syksyllä 2014 rvp:n ja kiinteytyksen merkeissä, nyt olen toistaiseksi vielä äitiyslomalla elokuussa syntyneen esikoiseni kanssa.
   Ruuska Mirjam
Keväällä toimin sijaisena.
Milla Rytkönen

Milla Luur

Luur Milla
Hei, olen Milla ja ohjaajana Reippaan voimistelijoilla keskiviikkoisin omalla salilla. Olen vuonna 2013 valmistunut pilatesohjaaja ja vien sinut pilates-kehonhuoltotunnilla pilateksen maailmaan. Lisäksi ohjaan tanssijamitus-tuntia, jossa tärkeimpänä on omista tanssivista jaloista iloitseminen. Minä otan aina mielelläni vastaan palautetta ja toiveita! Nähdään ja liikutaan yhdessä!  
  Sandelin Terttu
Olen pienestä asti liikkunut jonkin verran, mutta nyt jo melkein seniori-iässä huomasin, miten liikunnasta saa iloa mieleen ja kehoon, joten yli viisikymppisenä olin vielä koulun penkillä opiskelemassa liikuntaneuvojaksi. Reippaan jumpparyhmässä  60+ liikutan ryhmää yhdessä ohjaajatiimin kanssa. Sanonta; liikunta on lääke, on myös minuunkin tehonnut, joten vien tietoa eteenpäin.
Hanna Savolainen

Hanna Savolainen

 Savolainen Hanna
Ohjaan Nia-tanssia maanantaisin omalla salilla. Ohjaajana olen innostava, innostuva ja selkeä. Vuosi sitten tulin tänne ohjaajaksi. Soitin ja kysyin tilaa vuokraksi ja samalla Merja Naamanka nappasi ohjaajaksi.
   
Hanna-Riikka Väätäinen

Hanna-Riikka Väätäinen

 Väätäinen Hanna-Riikka
Ohjaan kiinteytystä Kalevalan koululla maanantaisin. Ohjaajana olen iloinen ja kannustava. Olen aloittanut Kuopion Naisvoimistelijoissa 90-luvulla ja sitten välivuosien jälkeen siirryin KRV:lle.

Yhteystiedot

toimisto@krv.fi
044 3535 933
Kauppakatu 40-42, 70110 Kuopio

Kevätkausi 9.1.-14.5.2017

Hiihtoloma vko 10 eli 6.-12.3.2017
Hiihtolomalla toimisto suljettu