KUOPION REIPPAAN VOIMISTELIJAT — TERVETULOA REIPPAASEEN SEURAAN!

Aikuisten ohjaajat

Aikuisten ohjaajat

 

Eronen Pinja
Heippa kaikki! Olen Pinja, suhteellisen uusi kasvo KRV:llä. Aloitin täällä ohjaamisen vuoden 2016 syksyllä 60+ jumpan ohjaajana ja samalla tiellä jatketaan tänä vuonna. Minut saattaa myös tavata silloin tällöin tuurailemassa muita tunteja. Ammatiltani olen liikunta neuvoja ja personal trainer. Tunneillani ei oteta liikuntaa ja kuntoilua turhan vakavasti, vaan rento ja iloinen fiilis on ne tärkeimmät.

Laura Forss

Forss Laura
Olen ohjannut KRV:llä jo vuodesta 2005. Tunneillani ei tehdä vaikeita askelsarjoja, vaan nautitaan liikkumisesta helpoilla askelilla, pienillä sykkeen kohotuksilla ja tehdään tehokasta lihaskuntoa.
Tervetuloa tunnilleni!
  Hammar Sofia
Opiskelen tanssinopettajaksi Savonia AMK:sa. Olen alunperin kotoisin Vantaalta, jossa tanssiharrastukseni aikoinen saanut alkunsa, Vantaan lapsibaletista. Myöhemmin päälajikseni valikoitui nykytanssi, sekä myös joukko muita tanssilajeja, kuten jazz ja show. Tanssissa on mielestäni tärkeintä itsensä kehittäminen ja ylittäminen, sekä oman tyylin etsiminen ja löytäminen. Opettajana olen pirteä, lempeä ja kannustava.
 

Hirvonen Hanna
Olen ohjannut Kuopiossa KRV:lla vuodesta 2013. Ohjailen kahvakuulatunteja, RPV- tunteja, kehonhuoltoa sekä tehotreeniä. Tunneillani ei tehdä vaikeita askelsarjoja vaan pyritään rentoon tekemisen meininkiin sekä itsensä haastamiseen. Tervetuloa hikoilemaan tunneilleni!

Minna Huuskonen

Huuskonen Minna
Aloitin voimistelun Pyhäjärven Naisvoimistelijoissa 5-vuotiaana ja ohjaamisen  yläkouluikäisenä. Olen matkani varrella harrastanut ja ohjannut useassa seurassa, viimeiset vuodet Kuopion Reippaan Voimistelijoissa. Oma lajini on tanssillinen voimistelu. 
  Hytönen Hertta
Vastaan kiltalaisten voimistelusta.
 

Hämäläinen Johanna
Ohjaan Petosella Ala-pyörön koululla keskiviikkoisin Pilatesta.

 

Kauppinen Annina
Aloitin ohjaukset KRV:llä syksyllä 2017. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja ohjaan pääsääntöisesti ikäihmisten tunteja. Tunneillani tärkeintä on reipas ja iloinen meininki, sekä itse liikunnan ilo ja mahdollisuus liikkua oman kunnon mukaan! Iloisessa seurassa ja yhdessä tehden kuntokin kasvaa huomaamatta.

  Kari Paula
Päätyönä opetan liikuntaa ja terveystietoa yläkouluikäisille, vapaa-ajan hommina jumppaohjausta aikuisille. Jumppaohjaajana olen toiminut vuodesta 1998, ensin Kajaanin Elossa ja kymmenen viimeisintä vuotta Kuopion Reippaan Voimistelijoissa. Mieluiten ohjaan tanssillisia, latinalaisrytmeillä varusteltuja askellustunteja mutta jalkakipu on pakottanut hieman rauhoittamaan vauhtia. Tällä hetkellä ohjailen eniten lihaskuntopainotteisia tunteja sekä kehonhuoltoa. Oikeastaan mitä vain, tykkään kaikesta ohjaamisesta! Yritän käydä mahdollisimman paljon eri ohjaajien erilaisilla tunneilla, niitä ideoita sitten muokkailen omille tunneille sopivaksi. KRV on hieno, vanha ja arvokas seura, jossa hienoa olla mukana!
  Kotilainen Heidi
Olen aikuisten puolen vastaava ja ryhmäliikunnanohjaaja aikuisten liikunnan puolella. Tulin seuraan vuonna 2010, jolloin aloitin ohjaamisen ja siitä asti liikunnan iloa saanut jakaa upeiden jumppaajien seurassa! Tunneillani tehdään hymyhuulilla ja hyvällä fiiliksellä musiikin siivittämänä hikipintaan.

Maria Lankinen

Lankinen Maria
Hei, olen Maria ja vastaan johtokunnassa yhdessä Heidin kanssa aikuisten liikunnasta. Olen ollut seurassa jo reilusti yli 10 vuotta, ensin ohjaajana ja jo vuosia myös johtokunnassa. Edelleen irroittelen silloin tällöin sijaistamalla aikuisten tunteja. Olen peruskoulutukseltani laillistettu ravitsemusterapeutti ja väitellyt tohtoriksi ravitsemuksen saralta. Näin ollen en malta olla työntämättä vispilääni soppaan seurankaan ravitsemusasioissa, vaan teen töitä myös sen eteen, että KRV:n voimistelijoilla ravitsemus tukisi kehittymistä ja antaisi puhtia niin treeniin kuin muuhunkin elämään. KRV on täynnä pinkkiä voimaa ja uskomatonta energiaa. Siksi sen toiminnassa on ilo olla mukana.

Heini Leväinen

Leväinen Heini
Jumppaohjaajaurani alkoi vuonna 2003 Jyväskylässä, minkä jälkeen elämä kuljetti minut takaisin kotikaupunkiini Kuopioon. Reippaiden ohjaajatiimiin olen kuulunut vuodesta 2007 ja siitä lähtien säännöllisen epäsäännöllisesti olen ohjaillut kaikennäköisiä aikuisten tunteja. Tervetuloa tunneilleni, joissa päämääränä on kunnon hiki ja hyvä fiilis!
  Luomala Johanna
  Moilanen Tuovi
 

Niemi Matti
Aloitin ohjaajana KRV:llä 2016 vuoden loppupuolella. Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja opiskelen tällä hetkellä fysioterapeutiksi Kuopiossa. Tunneillani ei tehdä vaativia askelsarjoja vaan keskitytään hyvään suoritustekniikkaan. Mukaan saattaa tulla myös lisävinkkejä omatoimiseen harjoitteluun.

Elina Niinimaa

Niinimaa Elina
Olen 39-vuotias kahden kouluikäisen lapsen äiti. Päivätöitä teen sosiaalialalla. Reippailla olen ohjannut aikuisten tunteja, kuntojumpasta rääkkiin, noin kahdeksan vuoden ajan.
Tavoitteena hyvä mieli, reipas olo ja jaksamista arkeen; jumpasta saa kaikkea tätä. Nähdään tunnilla!

Merja Pehkonen

Pehkonen Merja
Ohjaan Lavis-lavatanssijumppaa. Ohjaajana olen iloinen ja reipas, tanssivainen ja tunteiden tulkki. 
 

Räsänen Sinita
Ohjaan aikuisten akrobatia tuntia.

 

Sahlman Eveliina
Toimin tuuraajana.

 

Sutinen Mari
Moikka! KRV:lle ohjaan syyskaudesta alkaen aikuisille pilatesta omalla salilla. Ammateiltani olen kuntoutukseen erikoistunut lähihoitaja, yhteisöpedagogi sekä PilatesHealth taso 1- ohjaaja. Liikunnan ohjaajana kannustan ohjattaviani liikkumaan omia tavoitteitaan kohti, kehoaan kuunnellen. Liikunnanohjaus on unelmatyötäni ja on ihanaa päästä ohjaamaan hyvään seuraan Kuopion paluumuuttajana. 🙂

 

Tiihonen Pinja